Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Thisted FC Ungdom. Vi vil gerne optimere vores forberedelser før sæsonstart. Vi vil gerne spille mod andre modstandere,end vi normalt spiller mod. Vi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Thisted FC Ungdom. Vi vil gerne optimere vores forberedelser før sæsonstart. Vi vil gerne spille mod andre modstandere,end vi normalt spiller mod. Vi."— Præsentationens transcript:

1 Thisted FC Ungdom

2 Vi vil gerne optimere vores forberedelser før sæsonstart. Vi vil gerne spille mod andre modstandere,end vi normalt spiller mod. Vi vil gerne leve op til DBU´s krav om deltagelse i mindst 2 elitestævner om året. Vi vil gerne vise, at TFC er en seriøs udbyder af elitestævner for ungdomshold uanset alder. Vi vil gerne give vores egne elitespillere de bedste muligheder for at møde attraktive modstandere. Vi vil gerne tjene penge til optimering af vores ungdomsarbejde. Vi vil gerne oprette en ”Rejsefond” til U 15 piger og drenge.

3 U 12 drenge U 13 drenge U 13 piger U 14 drenge U 15 piger U 15 drenge U 17 drenge U 18 piger U 19 drenge

4 Elitestævnerne afholdes i samarbejde med Lyngs Idrætsefterskole. Indkvartering i klasseværelser og idrætshal. Skolen er ”elev fri” på stævneweekenderne. Kampene spilles på kunstgræs med sorte dommere. Stævnerne afholdes fra lørdag kl. 9 til søndag kl. 14. Maden laves og serveres af skolens køkkenpersonale. Stævnerne er invitationsstævner. Alle kampe optages på video og fremsendes til holdene efter stævnet. Stævne weekender: Lørdag den 12.11.2011 og søndag den 13.11.2011 Lørdag den 11.2.2012 og søndag den 12.2.2012 Lørdag den 18.2.2012 og søndag den 19.2.2012 Lørdag den 17.3.2012 og søndag den 18.2.2012

5 Elitestævneudvalget udarbejder fælles projektbeskrivelse for alle stævnerne. Elitestævneudvalget sørger for alle aftaler på Lyngs. Elitestævneudvalget sørger for alle aftaler med dommerklubben. Elitestævneudvalget sørger for udfærdigelse af indbydelse og program. Elitestævneudvalget sørger for opkrævning af deltagergebyr. Elitestævneudvalget sørger for udarbejdelse af regnskab for stævnerne. Elitestævneudvalget er synlige på stævnedagene. Elitestævneudvalget sørger for at afholde orienterende møde med de involverede trænere/ledere inden stævnet.

6 Afdelingen sørger for, at der laves bindende aftaler med det antal forældre som elitestævneudvalget beskriver i stævneprospektet. Afdelingen sørger for, at finde de 5 deltagende klubber, således at de sportslige udfordringer passer til vores niveau. Der tages kontakt direkte til trænerne. Afdelingen sørger for opkrævning af deltagergebyr fra egne spillere, som afleveres kontant til elitestævneudvalget.


Download ppt "Thisted FC Ungdom. Vi vil gerne optimere vores forberedelser før sæsonstart. Vi vil gerne spille mod andre modstandere,end vi normalt spiller mod. Vi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google