Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian."— Præsentationens transcript:

1 SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian.

2 NOAHS ARK Noahs ark er et relief, som hænger på væggen i Grenaa Bibliotek. Kunstneren er Gunnar Westman, og relieffet blev hængt op i 1982. Den hænger inde i børneafdelingen på biblioteket, og den er meget farveri. Den forestiller Noahs Ark fra bibelen, og i midten står en giraf, og ellers er der mange andre dyr, fx. løver, flodheste, elefanter, kamel, kronhjort, struds og myresluger. Ovenover alle dyrene er der en meget flot regnbue der er blå, gul og rød. Relieffet er lavet af træ og alt er malet i klarer farver. Den er 5 meter lang, og et par meter høj, så den er til at få øje på. Den passer rigtig godt til børn.

3 NATTERGALEN Nattergalen blev sat op 2005, for at fejre hans 200 års fødselsdag. Illustrationerne er udført af Flemming B. Jeppesen, og blev lavet af Ingolf Steffensen. Formen er rund og kantet, og farven er lige nu trist og kedelige farver. Placering foran Grenaa Bibliotek. Den illustrere H.C. Andersens eventyr ”Nattergalen” som også er hans mest kendte eventyr.

4 BILLEDER AF NATTERGALEN

5 BILLEDER AF NOAHS ARK


Download ppt "SKULPTURER GRENAA BIBLIOTEK Lavet af Mathilde, Emil, Ida, Thomas, Celine og Sebastian."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google