Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afAnton Ravn Redigeret for ca. et år siden
1
Velkommen
2
Repræsentantskabsmøde, Københavns Madhus, April 2011
5
Godt samarbejde
6
Økologi
7
Børnemad
10
eat (7.-10.kl.) – pakker maden og er postbude Maden bestilles på EA
12
madskoler
13
6 madskoler
16
EAT 2010 Rådgivning om RUM
19
Ca. 60.000 daglige måltider 7.375.000 kg årligt. 141.800 kg ugentligt. 1100 køkkener i 900 institutioner Ca. 1750 medarbejdere i køkkenerne Mindst 4000 – 6000 ”måltidsværter” 250-300 mio. kroner i årligt indkøb. 75 procent økologisk i 2011 7 forvaltninger i 6-8 distrikter Fakta om Maden i Københavns Kommune (10 procent af DKs offentlige mad): Anne-Birgitte Agger
20
Fremtidens mission for de kommunale måltider : -velsmagens økologiske køkken -maden yder omsorg -være co2 neutralt -genskabe jordforbindelsen for byens borgere -medvirke til øget maddannelse af den opvoksende generation -inspirere til bedre madvaner og øget sundhed -skabe fællesskab og modvirke ulighed. -smitte af på det private forbrug. Anne-Birgitte Agger
21
ER MAD LUKSUS ELLER EN DEL AF BASISVELFÆRDEN? Dagsordenen for den offentlige mad er anderledes i år end for få år siden. Krisen kradser og spørgsmålene er hvad er vigtigst: - Skolebøger eller skolemad? -Pædagogen eller køkkenmedarbejderen? -Økologi eller udflugter? Er vores offensive målsætninger urealistiske ? Hvordan fastholder vi dagsordenen?
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.