Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted 86930533 Min egen recoveryproces Vendepunkter Udløsende.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted 86930533 Min egen recoveryproces Vendepunkter Udløsende."— Præsentationens transcript:

1 Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted WWW.bevidsthedsenergi.dk robert@bevidsthedsenergi.dk 86930533 Min egen recoveryproces Vendepunkter Udløsende faktorer Mening, betydning og værdi At træde i karakter - Den personlige integritet Andre menneskers betydning Håb

2 Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted WWW.bevidsthedsenergi.dk robert@bevidsthedsenergi.dk 86930533 Spørgsmål til egen recovery Hvilke vendepunkter har jeg oplevet i mit liv? Hvad skete der? Hvor længe varede det? Hvad lærte jeg om mig selv? Hvad eller hvem hjalp mig i processen? Hvad har betydet mest i mit videre liv?

3 Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted WWW.bevidsthedsenergi.dk robert@bevidsthedsenergi.dk 86930533 Recoveryguiden At guide andre i en proces Opmærksomhed og nærvær Refleksioner og Empati Relationen Tillid og ærlighed Om modet til at overskride … At beskrive og anerkende (ikke søge løsninger og forandring)

4 Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted WWW.bevidsthedsenergi.dk robert@bevidsthedsenergi.dk 86930533 Spørgsmål om at være recoveryguide Hvilke oplevelser har jeg af at medvirke til andres recovery? Hvordan er jeg opmærksom når jeg ser et menneske som har det svært? Hvordan arbejder jeg med beskrivelse og refleksion? Hvordan arbejder jeg med tillid i relationen?

5 Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted WWW.bevidsthedsenergi.dk robert@bevidsthedsenergi.dk 86930533 Recovery i team og organisation Relationer og netværksarbejde Ledelse og recoveryprocesser Relationel recovery Netværksrecovery Kollektiv bevidsthed og ubevidsthed Den samlede gruppe omkring den som ønsker at komme sig

6 Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted WWW.bevidsthedsenergi.dk robert@bevidsthedsenergi.dk 86930533 Spørgsmål til recovery i organisationen Hvilke erfaringer har jeg med at samarbejde omkring en recoveryproces? Hvordan har jeg oplevet at kolleger eller ledere hjalp eller gjorde det vanskeligere? Hvad skete der med relationerne undervejs i recoveryprocessen?


Download ppt "Marielund Psykologisk Praksis og Kursussted 86930533 Min egen recoveryproces Vendepunkter Udløsende."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google