Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Arkivet som medspiller i skolernes undervisning. Et eksempel på hvordan arkivet kan bruges i skolernes undervisning. Idé: Børne- og Ungedirektør Per B.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Arkivet som medspiller i skolernes undervisning. Et eksempel på hvordan arkivet kan bruges i skolernes undervisning. Idé: Børne- og Ungedirektør Per B."— Præsentationens transcript:

1 Arkivet som medspiller i skolernes undervisning

2 Et eksempel på hvordan arkivet kan bruges i skolernes undervisning. Idé: Børne- og Ungedirektør Per B. Christensen, Arkivchef Mie Andersen, Centerchef for Center for Uddannelse Aase Schmidt, mig. Brainstorming: Hjemmeside, undervisningsmateriale til jubilæumsugen i uge 41, turer ud af huset, film, billeder, tekster, kort, inspiration til undervisning og aktiviteter – gamle lege, info, links, arbejdsgruppe med frivillige – tekster til undervisning osv. Opgaven: At levere en samlet pakke til Næstved Kommunes lærere med undervisningsmateriale til skole 200 jubilæumsuge 41, som indeholder inspiration til undervisning og aktiviteter. Arkivet ligger inde med en masse materiale til en et skolehistorisk jubilæum blandt andet film.

3 Billede fra filmen Skoleklip fra ”Under Næstveds Tage” 1993-2003. Seks små skolefilm, om diverse skoler i Næstved fra 1940´erne til 2003, blev klippet sammen og lagt på You-tube.

4 Hjemmeside

5 Arkivets frivillige

6

7 Billeder af gamle skoler i Næstved

8 Billeder af eksisterende skoler

9 Hvad indeholder uge 41

10 Skolen i gamle dage

11 Tilbud som kan gøre uge 41 lidt sjovere

12 Tilbud om at komme på tur

13 Frivillige fra Fladså Arkiv fortæller

14 Udstilling og gymnastik i Børnekulturhuset

15 Flakkebjerg Skolemuseum

16 Forskellige links – fx Historisk Atlas

17 Gamle lege var et hit

18 Link til den nationale side – skole 200

19 Indlevering

20 Mary og Christine på byvandring

21 Tidligere Borgmester- og lærer Henning Jensen fortæller ved fortællehånden.

22 Fokus på begivenheden


Download ppt "Arkivet som medspiller i skolernes undervisning. Et eksempel på hvordan arkivet kan bruges i skolernes undervisning. Idé: Børne- og Ungedirektør Per B."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google