Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

4.lektion: Hypoteser og evaluering 4 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Danmark i verden” baseret på kapitel 2 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "4.lektion: Hypoteser og evaluering 4 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Danmark i verden” baseret på kapitel 2 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum."— Præsentationens transcript:

1 4.lektion: Hypoteser og evaluering 4 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Danmark i verden” baseret på kapitel 2 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum og Hansen, Columbus 2010

2 Hypoteser og evaluering Lektie til 4.lektion: Boxen s.34 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum og Hansen, Columbus 2010 Dagsorden og arbejdsformer 1.Hypoteser 2.Hypoteser og evaluering 3.Evaluering af undervisningsforløbet

3 Hypoteser En Hypotese er en antagelse om noget, der kan undersøges empirisk. Eksempel på en hypotese: ”Børn hvis forældre der har lavt uddannelsesniveau, vil også selv få et lavt uddannelsesniveau”.

4 Evaluering af forløbet Nævn tre ting du har lært i løbet af de sidste 4 lektioner, hvor du har arbejdet med temaet ’Danmark i verden’ 1.________________________________________________ 2.________________________________________________ 3.________________________________________________ Nævn to ting fra ’ud af huset øvelsen’ der er værd at huske på i fremtiden. 1.________________________________________________ 2.________________________________________________

5 Evaluering af arbejdsformer 1 Meget godt GodtPassendeDårligtMeget dårligt Hvordan fungerede gruppearbejdet Hvordan var dit udbytte? Hvordan kan du beskrive din egen indsats i gruppearbejdet?

6 Evaluering af arbejdsformer 2 Lærerstyret undervisning i klassen Gruppearbejde Individuelt arbejde Par-arbejde Elevfremlæggelse Andet; Beskriv nedenfor Hvilke arbejdsformer foretrækker du, når vi arbejder i klassen? (Du må gerne sætte flere krydser)


Download ppt "4.lektion: Hypoteser og evaluering 4 og sidste lektion i undervisningsforløbet ”Danmark i verden” baseret på kapitel 2 i bogen Luk Samfundet Op!, af Brøndum."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google