Download præsentationen
Offentliggjort afOliver Østergaard Redigeret for ca. et år siden
1
Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet
Ankerhus 110 Års Jubilæum Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet 2012 Lise Justesen
2
Fra ernæring over fødevarer til måltider tur/retur
Ernæring - Levnedsmidler Pædagogik Naturvidenskabens levnedsmidler – teknologi og hygiejne. Fødevarer - kvalitet Maden – kulinarisk kvalitet Måltidet – Ankerhus Seminarium Lejre Forsøgscenter Roskilde amts kostcenter Landbohøjskolen Økonomaskolen Suhrs Seminarium Metropol Ålborg Universitet
3
At se maden og måltidet som
Hospital Foodscapes At se maden og måltidet som At skyde Five Aspect Meal Model til hjørne Tidsligt Rumligt Kropsligt Dynamisk interagerende i bevægelse Fokus på praksis sprogligt Sanseligt Socialt Materielt
4
Værtskaber Rum og Stemninger
Gensidig og ubetinget anderkendelse i mødet. Rum og Stemninger Det anerkendende sociale møde Tingens og teknologiernes materialitet Madens materialitet Praksis og proces
5
Tingenes og teknologiernes materialitet
Relationer til buffetvognen Varm mad Valgmulighed Rummet Social interaktion Sansning Stemninger
6
Forår - Tidslige aspekt og det anderkende møde
7
Dynamiske – sociale og materielle - værtskaber
8
Det præ-kognitive - praksis
9
Ib Meyer, Hestetorvet 2004 Det gode måltid Det som ikke kan forklares
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.