Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet"— Præsentationens transcript:

1 Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet
Ankerhus 110 Års Jubilæum Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet 2012 Lise Justesen

2 Fra ernæring over fødevarer til måltider tur/retur
Ernæring - Levnedsmidler Pædagogik Naturvidenskabens levnedsmidler – teknologi og hygiejne. Fødevarer - kvalitet Maden – kulinarisk kvalitet Måltidet – Ankerhus Seminarium Lejre Forsøgscenter Roskilde amts kostcenter Landbohøjskolen Økonomaskolen Suhrs Seminarium Metropol Ålborg Universitet

3 At se maden og måltidet som
Hospital Foodscapes At se maden og måltidet som At skyde Five Aspect Meal Model til hjørne Tidsligt Rumligt Kropsligt Dynamisk interagerende i bevægelse Fokus på praksis sprogligt Sanseligt Socialt Materielt

4 Værtskaber Rum og Stemninger
Gensidig og ubetinget anderkendelse i mødet. Rum og Stemninger Det anerkendende sociale møde Tingens og teknologiernes materialitet Madens materialitet Praksis og proces

5 Tingenes og teknologiernes materialitet
Relationer til buffetvognen Varm mad Valgmulighed Rummet Social interaktion Sansning Stemninger

6 Forår - Tidslige aspekt og det anderkende møde

7 Dynamiske – sociale og materielle - værtskaber

8 Det præ-kognitive - praksis

9 Ib Meyer, Hestetorvet 2004 Det gode måltid Det som ikke kan forklares


Download ppt "Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google