Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1. Hvad er en PUMP AUDIT?. Grundliggende er den et check af dit eksisterende anlæg. En pumpegennemgang analyserer flow og energiforbrug i et givet anlæg.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1. Hvad er en PUMP AUDIT?. Grundliggende er den et check af dit eksisterende anlæg. En pumpegennemgang analyserer flow og energiforbrug i et givet anlæg."— Præsentationens transcript:

1 1. Hvad er en PUMP AUDIT?

2 Grundliggende er den et check af dit eksisterende anlæg. En pumpegennemgang analyserer flow og energiforbrug i et givet anlæg og viser, om det vil være billigere at skifte til mere energibesparende pumper. Den udføres ved at sætte måleudstyr på anlægget, opsamle data og anvende disse data til at give anbefalinger. 1. Hvad er en PUMP AUDIT?

3 Hvordan får vi de rigtige data til en Pump Audit? Watt meter Data logger Flow meter Eksempel på en cirkulationssystem måling Differenstemperatur måling Differenstryk måling

4 Hvordan får vi de rigtige data til en Pump Audit? Eksempel på en trykforøger måling

5 Hvordan får vi de rigtige data til en Pump Audit? Eksempel på en vandforsynings måling 1. Wattmeter 2. Flowmeter 3. Tryksensor 4. Niveausensor 5. Datalogger 1 2 3 4 5

6 Datalogger fra Eltek Analoge sensorer Tryk, temperatur, etc. Digital/event sensore Er pumpen on/off etc. Ultrasonic flow meter Måler på rørdimensioner fra 25 - 5000 mm. medietemperatur fra –40 °C til 90 °C. 1 digital + 1 analog output. Power meter Op til 0,48 kV, motor størrelse fra 7,5 til 650 kW Hvad bruger vi til at måle med?

7 Den vigtigste information fra målingen er lastprofilen Hvordan får vi de rigtige data til en Pump Audit? Forbrugsprofil Flow forbrug Energi forbrug 0 10 20 30 Timer Flow [m 3 /H] Last profil Flow forbrug Energi forbrug 0 10 20 30 Timer Flow [m 3 /H]

8  Dedikeret software til at generere en last profil udfra forbrugsprofilen  Et EXCEL ark til at konvertere data til Caps format for nemmere at kunne beregne LCC for det nye system Software til at analysere med.


Download ppt "1. Hvad er en PUMP AUDIT?. Grundliggende er den et check af dit eksisterende anlæg. En pumpegennemgang analyserer flow og energiforbrug i et givet anlæg."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google