Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Ventetid Definition: Ventetid er tiden mellem to hændelser. Oplevelsen af ventetid er afhængig af tid og rum. Faktorer som location, tid til rådighed,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Ventetid Definition: Ventetid er tiden mellem to hændelser. Oplevelsen af ventetid er afhængig af tid og rum. Faktorer som location, tid til rådighed,"— Præsentationens transcript:

1 Ventetid Definition: Ventetid er tiden mellem to hændelser. Oplevelsen af ventetid er afhængig af tid og rum. Faktorer som location, tid til rådighed, formål og forventning spiller en vigtig rolle. Tid: Forventet vs. Uforventet Rum: Flokdyr vs. intimsfære På spil: Placering, interaktion, beskæftigelse, blikfang og bevægelse

2 Opportunity- statement
På hvilke måder kan vi udfordre den eksisterende intimsfære og det asociale adfærdsmønster, der eksisterer blandt S-togs rejsende på Vesterport station?

3 # 1: Udfordring af intimsfære

4 # 2: Udfordring af interaktion

5 # 3: Udfordring af placering

6 # 4: Udfordring af bevægelse


Download ppt "Ventetid Definition: Ventetid er tiden mellem to hændelser. Oplevelsen af ventetid er afhængig af tid og rum. Faktorer som location, tid til rådighed,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google