Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Alkoholmisbrug i Danmark En ud af ti danskere drikker mere end Sundhedsstyrelsen anbefaler. Ca. 140.000 lever med alkohol- problemer, de ikke kan komme.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Alkoholmisbrug i Danmark En ud af ti danskere drikker mere end Sundhedsstyrelsen anbefaler. Ca. 140.000 lever med alkohol- problemer, de ikke kan komme."— Præsentationens transcript:

1 Alkoholmisbrug i Danmark En ud af ti danskere drikker mere end Sundhedsstyrelsen anbefaler. Ca. 140.000 lever med alkohol- problemer, de ikke kan komme ud af uden hjælp. Mange partnere, børn og forældre lider under pårørendes alkoholmisbrug.

2 Blå Kors Danmark skaber nye muligheder for mennesker hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler. driver behandlingscenter, væresteder, botilbud, pensionater, telefon- rådgivning og holder sommerlejre. driver TUBA, et tilbud til unge, der er vokset op med forældre, der drikker.

3 Sådan støtter du Blå Kors Danmark læg en gave ved udgangen send en SMS med teksten BKD til 1940 brug en af de støttemuligheder der er beskrevet i Blå Kors Bladet - tag et eksemplar ved udgangen

4 TAK for ethvert bidrag til Blå Kors Danmarks arbejde


Download ppt "Alkoholmisbrug i Danmark En ud af ti danskere drikker mere end Sundhedsstyrelsen anbefaler. Ca. 140.000 lever med alkohol- problemer, de ikke kan komme."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google