Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Engelsborgskolens værdigrundlag. En værdi trækker en grænse mellem acceptabel og uacceptabel (Ole Thyssen) Denne grænse må være: 1. Operationel – synlig.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Engelsborgskolens værdigrundlag. En værdi trækker en grænse mellem acceptabel og uacceptabel (Ole Thyssen) Denne grænse må være: 1. Operationel – synlig."— Præsentationens transcript:

1 Engelsborgskolens værdigrundlag

2 En værdi trækker en grænse mellem acceptabel og uacceptabel (Ole Thyssen) Denne grænse må være: 1. Operationel – synlig i hverdagen 2.Håndhævet – bakket op af konsekvenser Hvis ikke - er værdien en illusion

3 Hvad er værdier? Værdier er ikke perfektionsformler, værdier er en særlig markering af, at her vil vi gerne blive bedre. Har vi et fælles ståsted, som vi arbejder ud fra i fællesskab, så bliver det sværere at løbe om hjørner med os – mere tid til kerneydelsen. I en organisation baseres værdier ikke på personlig intuition, men konstrueres som fælles krav til løsning. Test: Loyalitet

4 Engelsborgskolens værdisæt På alle niveauer i Engelsborgskolens virke vil vi aktivt arbejde med trivsel, udvikling og virkelyst: Trivsel: Gensidig respekt, anerkendelse og omsorg Udvikling: Høj faglighed og sociale kompetencer Virkelyst: Forskellighedernes muligheder og ansvarlighed som kendetegn for skolens overordnede værdigrundlag.


Download ppt "Engelsborgskolens værdigrundlag. En værdi trækker en grænse mellem acceptabel og uacceptabel (Ole Thyssen) Denne grænse må være: 1. Operationel – synlig."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google