Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Følfods historie 1993-2010. Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Følfods historie 1993-2010. Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer."— Præsentationens transcript:

1 Følfods historie 1993-2010

2 Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer kommunen for det udarbejdede oplæg Galten kommune finder forældrenes oplæg interessant Galten kommune udvikler videre på forældrenes oplæg.

3 Galten kommunes første naturbørnehave 1 dec. 1993 kan Galten kommunen åbne sin første naturbørnehave med plads til 25 børn Børnehavens pladser bliver hurtigt fyldt med børn fra området, men også Skovby og Galten P.g.a. stor efterspørgsel bliver børnehaven udbygget med 5 pladser til 30 børn i alt.

4 Hvem vælger Følfod Forældre der ønsker en lille børnehave Forældre der ønsker en Naturbørnehave Forældre der ønsker deres børn videre på Hestehaveskolen Forældre der ønsker den lokale børnehave Det var den plads de kunne få Forældre der har hørt positivt om os

5 Tradition for at blive valgt Følfod har derfor altid haft børn fra hele gammel Galten kommune Og da det blev muligt at modtage børn over kommunegrænsen blev det også vores brugergruppe P.g.a den store søgning og stramning af regler vedr. overflytning – er vi landet på et gennemsnit på 32 børn

6 Aktiv forældregruppe Bestyrelserne har gennem tiden altid været meget aktive Valg af medlemmer til bestyrelsen har aldrig været et problem som oftest har vi oplevet kampvalg Siden start i 1993 har der været årlige arbejdsfredage hvor Følfods udearealer er bygget op

7 Følfods menneskesyn Vi har et menneskesyn der tager udgangspunkt i ”det hele barn” At alle børn er født med evnen til at udvikle sig som menneske. At alle børn er ikke lige, men ligeværdige Vi tror på det positive og ressourcerne i det enkelte barn.

8 Værdigrundlag Et sted hvor børn og deres forældre holder af at komme At vi anerkender vores forskellighed, og at vi i fællesskabet udvikler ny viden/færdigheder Rummelighed, anerkendelse og inklusion Imødekommenhed – åbenhed – ærlighed Naturens positive indflydelse

9 Følfod Navnet ”Følfod” har to betydninger: Blomsten og det at vi er Føllet til Hestehaveskolen. Vi håber at der i aften åbnes mulighed for at udvikle/bevare Følfod som den børnehave den er kendt for.

10 Udvikling på institutionsområdet Der udvikles på sammenlægninger, så institutionerne blive til store enheder Der udvikles på at i yderområderne laves landsbyordninger (skole sfo og børnehave går sammen) I det kommunale system er store enheder fremtiden.


Download ppt "Følfods historie 1993-2010. Naturbørnehaven en lokal ide En gruppe lokale forældre udarbejder et oplæg til en skovbørnehave Forældregruppen præsenterer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google