Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!"— Præsentationens transcript:

1 Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!

2 Omsorg udvikling fremfor overservicering. Hvis hjælperen gør det, som medlemmet kan, udøves der forsorg. Hvis hjælperen ikke gør det, som medlemmet ikke kan, er det omsorgssvigt. Hvis hjælperen træner det, som medlemmet ikke kan, er det udvikling.

3 omsorg Opmærksomhed, respekt og imødekommenhed er en forudsætning for den omsorg vi yder. At være nærværende er nødvendigt for en respektfuld omsorg.

4 Tillid og respekt Respekten i det at overholde aftaler giver troværdighed. Troværdighed er at gøre det man siger. At gøre det man siger avler tillid. Tillid afføder udvikling og ansvar. Vi har et ansvar for at udvikling og aktivitet, sker med en omsorgsfuld hensynstagen for den enkelte. Dette er respekt for den enkelte.

5 Tillid Konstruktiv kritik kan gives uden at det tages personligt. Plads til uenighed er både et udtryk for tillid og respekt. Kollegialt har vi et gensidigt ansvar for at give udtryk for behov og synspunkter der gavner kerneydelsen og samarbejdet.

6 Tillid Tingene foregår på en ordentlig og retfærdig måde. Retfærdighed er ikke ensbetydende med ensartethed, men et udtryk for at gennemsigtighed giver en bedre forståelse af de valg der bliver truffet.

7 Tillid og respekt Vi tilstræber at der er respekt og tillid i alle vore relationer til borgere, pårørende, kolleger, bestyrelser… Den gensidige tillid er nødvendig for et godt og konstruktivt samarbejde.

8 Tillid Vi skal turde at gå nye veje. og vi skal se den læring det kan give, også hvis vejen er blind.

9 Respekt Ligeværdighed: at møde det enkelte menneske fordomsfrit.

10 Respekt Lydhørhed og rummelighed skal udøves med respekt og tillid for både den enkelte og fællesskabet.


Download ppt "Center for selvejende dagtilbud : værdigrundlag TRO Er det vi ved, vi er og vil!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google