Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Fællesskab og relAtioner i fdf

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Fællesskab og relAtioner i fdf"— Præsentationens transcript:

1 Fællesskab og relAtioner i fdf
FDF øger fokus på fællesskab og relationer mellem børn, unge og voksne FDF skal være et frirum for alle Omverdenen skal forstå fællesskabets betydning FDF-pædagogikken skal i fokus Ny viden om relationer og pædagogik skal inspirere os

2 SPØRGSMÅL TIL DEBAT Fællesskab mellem børn
Hvad gør I for, at børn udvikler et godt fællesskab i jeres kreds? Hvad gør I godt, og hvad kan I blive bedre til? Eksisterer mobning i jeres kreds? Hvad tror I, børn i FDF vil sige er særligt ved fællesskabet? Hvad tror I, forældre til børn i FDF vil sige er særligt?

3 SPØRGSMÅL TIL DEBAT Relationer mellem børn og ledere
Hvad er det særlige ved relationen mellem børn, unge og ledere i FDF? Hvordan vil I beskrive relationen mellem børn og ledere i jeres kreds? Hvad tror I nye medlemmer – og folk helt udenfor FDF - tænker om relationer(ne) i FDF? Hvad tænker de om relationerne i jeres kreds? Hvordan hænger fokus på relationer sammen med vores formål? Hvilken betydning har det, hvis man ikke formår at skabe gode relationer mellem børn og ledere? Hvordan kan vi blive klædt på til at fortælle om de særlige relationer uden for FDF?


Download ppt "Fællesskab og relAtioner i fdf"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google