Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Strategiske analyser Parterne er enige om at gennemføre følgende strategiske analyser, der skal bidrage til at kortlægge fremtidens trafikale udfordringer.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Strategiske analyser Parterne er enige om at gennemføre følgende strategiske analyser, der skal bidrage til at kortlægge fremtidens trafikale udfordringer."— Præsentationens transcript:

1 Strategiske analyser Parterne er enige om at gennemføre følgende strategiske analyser, der skal bidrage til at kortlægge fremtidens trafikale udfordringer og løsningsmuligheder. Strategisk analyse af udbygningsmulighederne i Østjylland Parterne er enige om at gennemføre en strategisk analyse af den langsigtede indretning af bane- og vejkapaciteten i Østjylland. Analysen skal behandle bl.a. følgende overordnede, langsigtede muligheder og problemstillinger, som skal ses i sammenhæng: En baneplan for Østjylland, herunder løsningsmulig- heder med henblik på at realisere Timemodellen mellem Odense og Århus Det langsigtede kapacitetsbehov for trafikken mellem Øst- og Vestdanmark Det langsigtede kapacitetsbehov for den nord/syd- gående vejtrafik i Jylland

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11


Download ppt "Strategiske analyser Parterne er enige om at gennemføre følgende strategiske analyser, der skal bidrage til at kortlægge fremtidens trafikale udfordringer."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google