Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

I tilfælde af BRAND Ansvarlig for børn i børnehaven 1. Du skal uddele opgaver til de andre voksne 2. Send en voksen til bålhytten med børnelisten + en.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "I tilfælde af BRAND Ansvarlig for børn i børnehaven 1. Du skal uddele opgaver til de andre voksne 2. Send en voksen til bålhytten med børnelisten + en."— Præsentationens transcript:

1

2 I tilfælde af BRAND Ansvarlig for børn i børnehaven 1. Du skal uddele opgaver til de andre voksne 2. Send en voksen til bålhytten med børnelisten + en telefon 3. Alarmer alle børn og voksne i børnehaven 4. kontakt vuggestuen og koordiner indsatsen med dem.

3 I tilfælde af BRAND Ansvarlig for børn i vuggestuen 1. Du skal uddele opgaver til de andre voksne 2. Send en voksen til tørrestativet med børnelisten + en telefon 3. Alarmer alle børn og voksne i vuggestuen 4. kontakt børnehaven og koordiner indsatsen med dem.

4 I tilfælde af BRAND Ansvarlig for HUSET 1. Skaf overblik over ilden Hvor er der ild Kan du selv slukke den Ellers tryk på brandalarm 2. Ring 112 og fortæl: Hvor det brænder Hvad der brænder Evt. mennesker i fare 3. Luk vinduer og døre omkring ilden. 4. gennemgå alle rum for mennesker og luk døre og vinduer. 5. Sørg for dyrene. Oversigt over håndslukningsmateriel: 1 slangevinde ved bagdør i malerværksted + 1 slangevinde i vuggestuen + 1 slangevinde på 1. sal. Brandtæppe på begge stuer v/køkkenerne. 1 håndildslukker samt 1 brandtæppe i køkken ved vuggestuen.


Download ppt "I tilfælde af BRAND Ansvarlig for børn i børnehaven 1. Du skal uddele opgaver til de andre voksne 2. Send en voksen til bålhytten med børnelisten + en."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google