Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

VANDRELAUG FOR SMÅ MENNESKER. PROJEKTETS RAMMER OG FORMÅL.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "VANDRELAUG FOR SMÅ MENNESKER. PROJEKTETS RAMMER OG FORMÅL."— Præsentationens transcript:

1 VANDRELAUG FOR SMÅ MENNESKER

2 PROJEKTETS RAMMER OG FORMÅL

3 Når et skridt bliver til så meget mere end at flytte på små fødder

4 Forslag til vandreture Eventyrvandring Makkervandring Her-bor-jeg-vandring Sangen-har-vinger-(og-fusser) -vandring. Bedsteforældre-vandring Bedsteforældre-vandring.

5 Primære Læringsmål At implementere fysisk aktivitet / krop i arbejdet med alle 6 læringstemaer. At give børnene nye og flere motoriske erfaringer At videregive lysten til og puste til børnenes egen bevægeglæde og lyst At give børnene mangeartede erfaringer gennem forskellige sanseindtryk At skabe bevidsthed omkring egen krop og dennes muligheder, udfordringer og begrænsninger.

6 Sekundære læringsmål At give børnene kendskab til trafikale forhold. Herunder opøve deres trafiksikkerhed. At skabe fokus på krop og bevægelses betydning for børnenes samlede udvikling: Motorisk, socialt og kognitivt blandt både personale og forældre og kommunalt At få overblik og kendskab til hvorfor det er så svært at indpasse krop og bevægelse i det daglige arbejde i institutionen, for dermed at kunne finde nye strategier, muligheder og åbninger til at implementere mere fysisk aktivitet.

7 Evaluering af de fysiologiske effekter af projektet. Bedre udholdenhed og kondition Øget kropsbevidsthed og kropsfornemmelse Oplevelsen af at kunne bestige både fysiske og mentale bjerge. Bedre koordination Større grad af mestring af de vigtige grundbevægelser Øget lyst til at bevæge sig og udforske kroppens muligheder.

8 Mine små ben bliver så glade, når jeg løber stærkt, at jeg kommer til at grine sammen med dem. ( Svante 3 år)


Download ppt "VANDRELAUG FOR SMÅ MENNESKER. PROJEKTETS RAMMER OG FORMÅL."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google