Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

”Morten vil til demonstration” Morten bor på det bosted, hvor I arbejder. Gennem lang tid har I forsøgt at motivere Morten til at komme lidt ud og deltage.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "”Morten vil til demonstration” Morten bor på det bosted, hvor I arbejder. Gennem lang tid har I forsøgt at motivere Morten til at komme lidt ud og deltage."— Præsentationens transcript:

1 ”Morten vil til demonstration” Morten bor på det bosted, hvor I arbejder. Gennem lang tid har I forsøgt at motivere Morten til at komme lidt ud og deltage i nogle aktiviteter – indtil videre uden held. Morten har nu besluttet sig for, at han gerne vil deltage i en demonstration. Men Morten er ikke tryg ved at tage af sted alene, og han vil derfor gerne følges af en medarbejder. Demonstrationen er arrangeret af det danske nazistparti og er til fordel for nazismen. Hvad gør I?

2 a b D x a, b, c… n c 012(3) HKV

3 Demonstration Blive hjemme Dilemma: ”Morten vil til demonstration” En pædagogisk handling der understøtter Mortens initiativ. – en handling der er det vellykkede resultat af en stor pædagogisk indsats. En pædagogisk handling der ikke understøtter Mortens initiativ. – en handling med risiko for at bremse og/ eller ødelægge en stor pædagogisk indsats.

4 Demonstration Blive hjemme Dilemma: ”Morten vil til demonstration” Pædagogens pligt. Mortens ret til selvbestemmelse. Pædagogens personlige overbevisning. Mortens personlige interesse/overbevisning. Pædagogens pligt. Mortens ret til selvbestemmelse. Pædagogens personlige overbevisning. Mortens personlige interesse/overbevisning.

5 Demonstration Blive hjemme Dilemma: ”Morten vil til demonstration” Pædagogens pligt. Mortens selvbestemmelse. Pædagogens overbevisning. Mortens interesse/overbevisning. Pædagogens pligt. Mortens selvbestemmelse. Pædagogens overbevisning. Mortens interesse/overbevisning. ”Demonstration” Pædagogens pligt. Mortens selvbestemmelse. Pædagogens overbevisning. Mortens interesse/overbevisning


Download ppt "”Morten vil til demonstration” Morten bor på det bosted, hvor I arbejder. Gennem lang tid har I forsøgt at motivere Morten til at komme lidt ud og deltage."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google