Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Introduktion til 6. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Introduktion til 6. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå."— Præsentationens transcript:

1 Introduktion til 6. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå til fanen Vis 2.Vælg Diasmaster 3.I den overordnede diasmaster (nr. 1) overskrives nummertegnet # nederst til højre med et tal. 4.Luk mastervisning Sådan indsættes/vises tekst i sidefod og sidenummerering på ét eller alle dias: 1.Gå til fanen Indsæt 2.Vælg Sidehoved og fod 3.Vælg chekboksene Diasnummer og Sidefod og efter ønske og tilret sidefodsteksten. 4.Vælg Anvend for at indsætte kun på det aktuelle dias – eller Anvend på alle for at indsætte på samtlige dias. Bemærk muligheden for at undlade titeldias.

2 Program  Kl. 13.00-13.10: Introduktion og præsentation v. Studievejledningen  13.10-13.30: Præsentation af: Informationsvidenskabens teori og metode (Martin)  13.30-13.50: Præsentation af: Digitale biblioteker og web 2.0 (Bo og Tanja)  (Kurset ”Netkultur” (Lars Konzack) er blevet præsenteret)  13.50-14.05: Pause og lokaleskift til Learning Lab Valg- og Øvelsescafé med kage  14.05-14.20: Præsentation og gennemgang af øvelsespakke v. Studievejledning  14.20-15.20: De studerende laver i grupper selvvalgte øvelser.  15.20-15.30: Opsamling og afrunding v. Studievejledning

3 6. semesters opbygning

4 Projektarbejde  Gennem projektarbejdet skal den studerende tilegne sig evnen til at analysere og diskutere relevante teoretiske og metodiske problemstillinger indenfor temakursets emnemæssige ramme.  Projektarbejdet på 6. semester bygger videre på det I lærte på 2. og 4. semester.

5 Repetition  Krav til 2. semesters projektarbejde:  I Skulle introduceres til projektarbejde  Dvs. til videnskabeligt arbejde, vidensproduktion og –formidling  Fokus på forskningsproces og den forskellige faser  Hvad det vil sige at arbejde videnskabeligt; hvad kræver det fx at tilrettelægge og gennemføre en undersøgelse og/eller en analyse samt hvad menes der med videnskabelig redelighed (undgå plagiering).

6 Repetition  Krav til 4. semesters projektarbejde: Gennem projektarbejdet skal den studerende tilegne sig evnen til at analysere og diskutere relevante teoretiske og metodiske problemstillinger indenfor temakursets emnemæssige ramme. Projektarbejdet på 4. semester bygger videre på det I lærte på 2. semester, dog stilles der nu større krav til selvstændighed i valg af problem og metode.

7 Projektarbejde I skal altså kunne:  Identificere og formulere en selvvalgt relevant problemstilling indenfor temakursets emne  Redegøre for og diskutere anvendte teorier og metoder  Analysere og formidle den valgte problemstilling på en konsistent og sammenhængende måde  Reflektere over metateoretiske og metodologiske aspekter med relation til den valgte problemstilling  Demonstrere faglig fordybelse ud fra en kritisk, teoretisk og analytisk diskuterende og reflekterende tilgang

8 Projektarbejde 6. semester Derudover stilles der nu endnu større krav til:  Kritisk refleksion og viden om de anvendte teorier og metoder i kurset  At kunne forstå teorier, metoder og praksis i tilknytning til den selvvalgt problemstilling  Anvende teorier og metoder og kritisk reflektere over de valgte teorier og metoder i tilknytning til den selvvalgt problemstilling  At kunne analysere og formidle den valgte problemstilling konsistent og sammenhængende

9 Hvad vælger jeg efter?  Generalist eller specialist? – toning af uddannelsen  Hvad vil jeg gerne arbejde med?  Hvad finder jeg interessant?  Hvad vil jeg gerne skrive om? – overvej gerne problemstillinger  Hvad er mest interessant – kurset eller projektet?

10 Praktisk Tilmeldingsfristen er: 25. november via Studienettet Kontakt studievejledningen: E-mail: studievejledningen@iva.dkstudievejledningen@iva.dk Tlf.: 98 77 30 20

11 Spørgsmål


Download ppt "Introduktion til 6. semesters temakurser Ved Studievejledningen og undervisere Sådan ændres nummeret for det samlede antal dias i præsentationen: 1.Gå."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google