Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Forklaringer på livets skabelse

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Forklaringer på livets skabelse"— Præsentationens transcript:

1 Forklaringer på livets skabelse
Kreationisme (religiøs forklaring/tro) Darwinisme (Videnskab/viden. Ateisme) Intelligent design (Videnskab/religiøs tro)

2 Kreationisme Gud skabte jorden på syv dage - det er hovedsagen for en kreationist En anden mulighed: Gammeljords-kreationisterne hævder, at de syv dage i skabelsen ikke var almindelige dage af 24 timers varighed, men derimod store tidsperioder af ubestemmelig længde.

3 Darwinisme 12. februar 1809 - 19. april 1882
” The Big Bang” Universet blev født for næsten 14 mia. år siden i en meget tæt og varm tilstand, vi kalder big bang. Videnskab (Det modsatte af tro er viden) Evolutionsteorien ”Arternes oprindelse” Den stærkeste overlever Big bang teorien er den mest accepterede teori for, hvordan universet har udviklet sig, siden det blev dannet. Teorien fortæller ikke noget om, hvordan og hvorfor universet blev til, men kun om hvad der er sket efter big bang

4 ID Hvad er intelligent design?

5 Videnskab eller religion
Hævder det er videnskab Tilhænger af udviklingsteorien (Darwin) Men tror ikke: 1) At det hele startede tilfældigt – Intet er tilfældigt! 2) At loven er ”The survival of the fittest!”. Den intelligente skaber, har skabt naturlovene! Hemmeligheden: ”Det du giver, får du igen!!!!” ”Alt hænger sammen!” ”Loven om årsag og virkning”.


Download ppt "Forklaringer på livets skabelse"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google