Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014."— Præsentationens transcript:

1 Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014

2 Dagsorden Emne 12. december 2014 1) Siden sidst Hands on - on tour Politisk følgegruppe Kommunikation Brobygning og overgange 2) Jeres rolle herfra i den videre planlægning. Jeres rolle som skoleledere Jeres lærerteams' mulige rolle Elevråd - en mulighed for projektet og for demokratisk læring Skolebestyrelsen - hvordan kommer vi hjem til spisebordet? 3) Invitation til to konkrete initiativer Samarbejde med lokale virksomheder Erhvervsfag - fra løsrevet event til integreret folkeskoledisciplin

3 Sidst vi sås ……Industrien som Karrierevej Emne 12. december 2014

4 Emne 12. december 2014 Nikkede vi alle til, at vi gerne ville det her Var vi enige om, at projektet stadig er i udviklingsfasen, og at I er meget centrale i udviklingen af projektet Synes vi alle, at der er nogle muligheder her Sagde jeg, det næste der skete var I blev kontaktet igen enten af Thomas eller mig Og det blev tæt på at holde stik… Sidst vi sås…..

5 Emne 12. december 2014 Siden sidst - vi planlægger og udfører simultant!

6 Jeres rolle I den videre planlægning Emne 12. december 2014 Som skoleledere tegner I skolens profil I kan indtage en generalist position i forhold til elevernes og lærernes behov Første 9 – 12 workshop i januar med de to andre. Støtte og opmuntre jeres overbygningslærerer til at være med Fortælle dem, at projektet åbner døre og skaber veje Fortælle mig hvad I har brug for, og hvad der ikke virker for jer.

7 Jeres lærerteams mulige rolle i den fremtidige proces Emne 12. december 2014 Jeres lærere har den tætte daglige kontakt med eleverne De indtager en specialist-funktion i forhold til elevernes og egne behov Har nøglen til alt det der ikke er eventbetonet. Team-møde om Industrien som Karrierevej på en virksomhed? Workshops for jer – I hvilke initiativer kan lærerne selv gå ind?

8 Elevråd og Skolebestyrelser Emne 12. december 2014 Mulighed for at nå dem det i virkeligheden handler om Hvad motiverer og inspirerer de unge? En demokratisk opdragelse Skolebestyrelserne, kan vi få ”mor” i tale Et arrangement for elevrødderne i overbygningen Et oplæg til skolebestyrelsesmøderne – måske en gæst?

9 Emne 12. december 2014 To konkrete initiativer - Hvad skal jeg bruge det til? - Erhvervsfag, fra løsrevet event til integreret folkeskoledisciplin

10 Overskrift Emne 12. december 2014

11 Overskrift Emne 12. december 2014


Download ppt "Industrien som karrierevej -Et tre-årigt tværfagligt projekt i Herning Kommune -Industrifremmende loge 12. december 2014."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google