Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS."— Præsentationens transcript:

1 FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS LEDELSE AF SYGEPLEJE SKAL UDVIKLES? IRENE HESSELBERG, FORMAND FOR LEDERFORENINGEN ANJA LAURSEN, FORMAND FOR KREDS MIDTJYLLAND

2 Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS LEDELSE AF SYGEPLEJE SKAL UDVIKLES? Inddragelse af patienter, borgere og pårørende Et sundhedsvæsen i konstant forandring Ledelse i et sammenhængende sundhedsvæsen Omverdenens syn på sygeplejefaglig ledelse 2

3 INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen Inddragelse! Mestring! Medansvar! …af borgere, patienter, pårørende 3 HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS LEDELSE AF SYGEPLEJE SKAL UDVIKLES?

4 INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 4 HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS LEDELSE AF SYGEPLEJE SKAL UDVIKLES? Omstillinger Omstruktureringer Projekter Innovation Ny teknologi Besparelser Fusioner

5 INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 5 HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS LEDELSE AF SYGEPLEJE SKAL UDVIKLES?

6 INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen 6 HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS LEDELSE AF SYGEPLEJE SKAL UDVIKLES? Hvorfor det…?

7 INDHOLDSSIDE MED PUNKTOPSTILLING Tekst med Punktopstilling PUNKTOPSTILLING For at skifte til Underoverskrift i Fed tekst tryk fire gange på denne knap i topmenuen For at komme tilbage til de forskellige bulletdesign tryk på denne knap i topmenuen …flere afgørende spørgsmål? 7 HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS LEDELSE AF SYGEPLEJE SKAL UDVIKLES?


Download ppt "FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE HVAD ER DE AFGØRENDE SPØRGSMÅL NÅR FREMTIDENS."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google