Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Folkeskolereformens betydning og udfordringer for pædagogfaget og fritidsområdet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Folkeskolereformens betydning og udfordringer for pædagogfaget og fritidsområdet."— Præsentationens transcript:

1 Folkeskolereformens betydning og udfordringer for pædagogfaget og fritidsområdet.

2 Folkeskolereformen - Udfordringerne!! Skoledagens forlængelse. Hvad sker der med det fritidspædago-giske? Hvor er de pædagogfaglige ledere i reformen? Samdrift! Fortsat USFO-mulighed – udvidelsen blev bremset, men ideen er fortsat dårlig. De økonomiske forudsætninger?

3 Folkeskolereformen - Mulighederne!! Bedre muligheder for at styrke børns liv og læring gennem øget samarbejde med lærerne. Muligheder for at pædagoger bedre kan skabe helhed og variation i børns liv ved at binde skoleliv og fritidsliv bedre sammen. Det kan særligt gavne de socialt udsatte børn. Bedre overgange. Pædagogers rolle og opgave i at skabe sammenhæng i overgangen fra daginstitution til skole og ift samarbejdet med familien ved skolestarten.

4 Pædagogprofessionen - Udgangspunktet! fritidspædagogiske traditioner. social/specialpædagogiske traditioner. læringsorienterede traditioner. etiske overvejelser.

5 Pædagogprofessionen - Fremtiden!


Download ppt "Folkeskolereformens betydning og udfordringer for pædagogfaget og fritidsområdet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google