Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN Unge på tværs Børnerådet og DE Konference 25. november 2010 Annette Vittrup HR-partner, Dansk Supermarked 1.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN Unge på tværs Børnerådet og DE Konference 25. november 2010 Annette Vittrup HR-partner, Dansk Supermarked 1."— Præsentationens transcript:

1 DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN Unge på tværs Børnerådet og DE Konference 25. november 2010 Annette Vittrup HR-partner, Dansk Supermarked 1

2 DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN 2 Unge på tværs DS er en de danske virksomheder med flest unge medarbejdere Ca. 8.000 unge deltidsmedarbejdere Ca. 1.500 elever, heraf ca. 700 ansat i 2010

3 DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN 3 Unge på tværs Hvorfor er DS attraktive ? Vi gør som alle andre Vi har to hemmeligheder !

4 DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN 4 Unge på tværs Vi gør som alle andre Moderne personalepolitik MUS-samtaler Barometerundersøgelse Kompetenceudvikling E-læring Karriereveje Dygtige ledere Fejre vores succeser – fx føtex’ jubilæumsfest i lørdags ! Mangfoldig og rummelighed Osv., osv.

5 DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN 5 Unge på tværs Første hemmelighed Vi tager de unge mennesker, som de er! Vi deler ikke de unge op i vindere og tabere, X og Y-generationer, indlæringssvage o. lign. Vi synes, de unge er dygtige og aktive. Og vi elsker, at de hele tiden udfordrer os - derigennem er de med til at udvikle vores virksomhed. Vi gennemfører et utal af målrettede træningsforløb for de unge. Og vi elsker de unge mennesker!

6 DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN 6 Unge på tværs Anden hemmelighed Vi giver alle unge medarbejdere et selvstændigt ansvar fra første dag! Vi synliggør ansvaret – helst som omsætning og indtjening Det kan være et meget afgrænset område, man er ansvarlig for, fx flaskeautomat eller én hyldemeter med støvsugerposer Og de unge elsker det!

7 DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN Unge på tværs Vi er dog opmærksomme på: -Ordblinde -Socialt udsatte -Bogligt svage Men uanset problemstillingen giver vi de unge ansvar og viser tillid – så løser vi sammen de problemer, den enkelte måtte have. 7


Download ppt "DANSK SUPERMARKEDHR-AFDELINGEN Unge på tværs Børnerådet og DE Konference 25. november 2010 Annette Vittrup HR-partner, Dansk Supermarked 1."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google