Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

2 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "2 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,"— Præsentationens transcript:

1

2 2 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier, collagerog huset frem og genopfrisker med hinanden hvem familien er og hvor de bor.

3 3 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Hvem er familien og hvor bor den? Personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier, collager, huset hænges op og stilles frem i familier præsenteres for

4 4 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter De fire liv Familieliv Fritidsliv Arbejdsliv Samfundsliv Hvad er der sket i familien i løbet af det sidste år? Eleverne noterer stikord til hvad deres person har oplevet i det foregående år. Gruppen afstemmer så det passer sammen.

5 5 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter StormenHvad skete der, da taget blæste af En dag blev det voldsomt stormvejr, så slemt at taget blæste af huset… Grupperne digter selv historien, som skrives og tegnes. Der tales om handlings- forløb: Hvad skete der først? - Hvad skete der sidst? - Hvad skete der indimellem? Start med at tegne tre billeder. Det midterste kan evt. udbygges til flere.

6


Download ppt "2 StorylinepunktNøglespørgsmålAktiviteter Genopfriskning Hvem er vi og hvordan bor vi? Gruppen finder personerne, id-kortene, jobkartotek, biografier,"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google