Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet."— Præsentationens transcript:

1 Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet

2 Design af et køretøj Krav til køretøjet
Skal kunne transportere mindst 1 person Skal kunne bevæge sig med en hastighed på højst 50 km i timen (fremdrift). Skal kunne stoppe, når man ønsker det (bremseanordning) Passagererne skal kunne fastspændes (sikkerhed). Skal have et spændende design. Opgave (5 – 10 minutter) Hver for sig laver I en tegning, der viser dit bud på, hvordan køretøjet skal se ud. Man må ikke tale sammen og det er forbudt at kigge hos sidemanden.

3 Design af køretøj Integration
Jeres individuelle løsningsforslag skal nu integreres i et fælles forslag for hver gruppe. Først vælger gruppen, hvem der skal have ansvaret for hvert af følgende delsystemer: Karosseriets design og udseende Bremsesystemet Sikkerhedssystemet Fremdriftssystemet Herefter taler man sammen parvis. Formålet med samtalen er, at den, der har ansvaret for et delsystem, får samlet de øvriges ideer og synspunkter omkring delsystemets design. Efter et par minutter byttes partnere, således at man efter tre runder har talt på tomandshånd med alle øvrige deltagere i gruppen. Til slut forsøger man at tegne et køretøj, som er resultatet af de fælles overvejelser i gruppen. Dem med ansvaret for de enkelte dele skal prøve at få så meget som muligt med i det endelige design.

4 Opsamling og refleksion
Hvad har du lært gennem denne øvelse? Man læser den samme specifikation og fortolker den vidt forskelligt Det kan være vanskeligt at integrere delsystemer, som måske hver for sig er gode, til et godt fælles produkt Når man arbejder alene er der stille i rummet Når man arbejder sammen er der snak og måske også latter, som viser, at der er en god stemning Man har det sjovere, når man arbejder sammen, end når man arbejder alene.


Download ppt "Samarbejdsøvelse En lille øvelse, hvor man samtidig får lejlighed til at vise sin kreativitet."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google