Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der."— Præsentationens transcript:

1 Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der er mulighed for at lege dramalege (udklædningstøj og sminke). Poolbordet er i fælleslokalet og der er mulighed for at spille playstation i C- klassen.  I kridthuset bliver der tegnet, spillet og syet og spillet en masse pool.  De børn som ikke har fået taget poolkørekort, vil få tilbuddet i den kommende periode.  Vi er rigtig glade for vores nye rammer.

2 Tirsdag d. 28/8  UDEDAG  I dag bager vi snobrød.  Det er et fantastisk solskinsvejr.

3 Onsdag d. 29/8  Vi har indkøbt en dug til børnenes spisebord, det er som det plejer at børnene sætter sig her når de er sultne. Ved ca. 14.30 -15.00 tiden går vi voksne rundt og spørger til om alle har spist.  Vores køleskab er gået i stykker, men der bliver indkøbt et nyt hurtigst muligt.  De børn (C og D) som endnu ikke har fået taget poolkørekortet, starter på denne aktivitet kl.14.

4 Torsdag d. 30/8 Ole til SR- møde kl 13.00 – 15.00 Torsdag bliver fremover vores turdag.

5 Fredag d. 31/8 Husk at vores ugentlige informationer ligger på forældreinfo, nederst på klassens hjemmeside ved at klikke på S.F.O. Desuden ligger der også en kopi af imformationerne i mappen på skrivepulten. Desuden ligger der også en kopi af imformationerne i mappen på skrivepulten. I dag er alle børn fra 2. B hjemme hos Niels for at holde hans fødselsdag. I dag er alle børn fra 2. B hjemme hos Niels for at holde hans fødselsdag. VI ØNSKER JER ALLE EN DEJLIG WEEKEND. VI ØNSKER JER ALLE EN DEJLIG WEEKEND.


Download ppt "Mandag d. 27/8  Bo er syg, der er ingen vikar.  Børnene bruger vores nye fysiske rammer rigtig godt, de 3 lokaler på 200 gangen bliver indrettet så der."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google