Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sammenfatning: Målsætninger og Strategiske prioriteter (1 af 2) SAF Strategiske prioriteterMålsætninger 2. Kvalitet i uddannelserne 1.Øget STÅ – grunduddannelse.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sammenfatning: Målsætninger og Strategiske prioriteter (1 af 2) SAF Strategiske prioriteterMålsætninger 2. Kvalitet i uddannelserne 1.Øget STÅ – grunduddannelse."— Præsentationens transcript:

1 Sammenfatning: Målsætninger og Strategiske prioriteter (1 af 2) SAF Strategiske prioriteterMålsætninger 2. Kvalitet i uddannelserne 1.Øget STÅ – grunduddannelse a.SRU: Reduktion af frafald efter 1. årsprøven med 50 % i ´11 og færdiggørelse øget med 10 % i ´12 b.TAS: 65% øget optag på PBOA 2012 ift. 2009 c.SRU: Yderligere 105 studerende i 2012 ift. 2009 1.Øget STÅ – grunduddannelse a.SRU: Reduktion af frafald efter 1. årsprøven med 50 % i ´11 og færdiggørelse øget med 10 % i ´12 b.TAS: 65% øget optag på PBOA 2012 ift. 2009 c.SRU: Yderligere 105 studerende i 2012 ift. 2009 Systematisk indsats over for frafald Omfattende udvidelse af praktikpladser Markedsføringsindsats styrkes for PBOA’en i nationale netværk. Studerende, der ellers ikke ville søge videregående uddannelser tiltrækkes SRU: Revision af uddannelserne med styrket aftagerrelevans på baggrund af aftageranalyse i ’12. SRU: forbedret strukturering Højnelse af undervisernes pædagogisk/didaktiske faglighed TAS: Markedsføringsanalyse og -kampagne i samarbejde med interessenter, der skaber fokus på professionen og øger salget af uddannelser. Konsolidering og udvikling af SEVU. Ift. ’09 øget omsætning på beskæftigelsesområdet med 100 % i ’12. Omsætning på Socialformidleruddannelsen og Børn/Unge-området er konsolideret Udvidet samarbejde med relevante uddannelser i og uden for Metropol. Diplomuddannelserne tilpasset den nye diplomstruktur med inddragelse af relevante uddannelser i Metropol. SRU: Ultimo ’12: fastholdelse af aftagertilfredsheden 2012 sammenlignet med 2009. Fokus på særlige områder med mål om forbedring i 2015. SRU: Ny uddannelsesbekendtgørelse og studieordninger SRU: Fastholde I/I som selvstændigt udbud Pædagogisk/didaktisk udviklingsprogram rettet mod adjunkter, team og timelærere Positionering af ”Administration” som professionsfelt. Vækst i ’12 på administrations- og skatteuddannelserne (idv og evu) på 15 % Øget omsætningen i SEVU på idv og evu med 15 % i ’12 Forberedelse af akkreditering Opbygning af alumnenetværk Øget internationalisering og udveksling

2 3. Øget Udvikling og Forskning a.Undervisernes deltagelse i udviklingsaktiviteter udgør 10% ift. undervisningsforpligtelsen i 2012. b.Antal eksterne undervisertimer på SRU er i 2012 steget med 1½ årsværk ift. 2009. 3. Øget Udvikling og Forskning a.Undervisernes deltagelse i udviklingsaktiviteter udgør 10% ift. undervisningsforpligtelsen i 2012. b.Antal eksterne undervisertimer på SRU er i 2012 steget med 1½ årsværk ift. 2009. Faglig kompetenceudvikling via deltagelse i videncirkulation mellem forskning og praksis 4. Intern fusion og udmøntning af synergier I SEVU vurderer 80 % af medarbejderne ultimo ’11 at uddannelser og organisation samlet set er styrket af fusionen. 65 % af medarbejderne i Team Administration og Skat og 80 % af medarbejderne i Team Organisation vurderer ultimo ’11 at samarbejdet på tværs af uddannelser bidrager med nye perspektiver, der anses for væsentlige for uddannelserne. Aftagergenkendelighed: Administrationsuddannelserne og SEVU’s brand er slået igennem ift. gamle brands (DFH og DsH). 4. Intern fusion og udmøntning af synergier I SEVU vurderer 80 % af medarbejderne ultimo ’11 at uddannelser og organisation samlet set er styrket af fusionen. 65 % af medarbejderne i Team Administration og Skat og 80 % af medarbejderne i Team Organisation vurderer ultimo ’11 at samarbejdet på tværs af uddannelser bidrager med nye perspektiver, der anses for væsentlige for uddannelserne. Aftagergenkendelighed: Administrationsuddannelserne og SEVU’s brand er slået igennem ift. gamle brands (DFH og DsH). Team Administration og Skat og Team Organisation etablerer fælles faglig udveksling på administrationsområdet primo ’10 og fælles faglig udvikling ultimo ’10 Team Administration og Skat og Team Organisation etablerer fælles faglig udveksling på administrationsområdet primo ’10 og fælles faglig udvikling ultimo ’10 Medvirke til udvikling af masterforløb SEVU samles fysisk og ledelsesmæssigt 2010 SEVU samles fysisk og ledelsesmæssigt 2010


Download ppt "Sammenfatning: Målsætninger og Strategiske prioriteter (1 af 2) SAF Strategiske prioriteterMålsætninger 2. Kvalitet i uddannelserne 1.Øget STÅ – grunduddannelse."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google