Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Børnehave og Børneunivers på Enghaveskolen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Børnehave og Børneunivers på Enghaveskolen"— Præsentationens transcript:

1 Børnehave og Børneunivers på Enghaveskolen
En ny epoke i Enghaveskolens historie indledes med etableringen af Børnehave og samtidig startede vi på at arbejde i Børneuniverset. Børnehavebørnene startede den 1. august 2011, hvor arbejdet med at renovere bygninger og ude-arealer var færdiggjort. Vi markerede indvielsen af Børnehaven den 12. august 2012, hvor rådmand Stina Willumsen, forældre og samarbejdspartnere deltog.

2 Indflytning Både udenfor i haven

3 Og indenfor …

4 Aktiviteter ved bord Pauseleg

5 I haven

6 Med fysioterapeut Leg og bevægelse I ergoterapien Mundgruppe

7 Motorikbane

8 Snoozel Arbejdsbord Motorik

9 Lidt mere: Børnehaven har haft en god opstart
I løbet af august og september var 9 børn indskrevet i børnehaven. Barn nr. 10 fik vi i januar 2012. I løbet af året er børnehaven blevet en stor del af skolen. De har deltaget i mange engagementer: Indvielse af børnehaven Julearrangement – hvor julemanden kom Fastelav – slå katten af tønden Fælles tur med busser til legoland Forårsudstilling ”mønstre”

10 Efter sommerferien vil der være 6 børn i børnehaven, men vi satser på at der i løbet af efteråret kommet 3 børn mere. Èn pædagog gå på barsel og der bliver ikke ansat vikar. Èn pædagog har ønsket at blive en del af N-klassen frem til årsskiftet. Odense Kommunes legepladspulje har bevilliget kr. til ombygning og etablering af legeplads i forbindelse med Børnehaven.


Download ppt "Børnehave og Børneunivers på Enghaveskolen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google