Præsentation er lastning. Vent venligst

Lignende præsentationer

Præsentationer af emnet: "Company Confidential DIBA & SEGMENT CUP 2011 Årg04, 05 & 06 stævne d. 20. August 2011 Arrangeret af Herfølge Boldklub."— Præsentationens transcript:

1 Company Confidential DIBA & SEGMENT CUP 2011 Årg04, 05 & 06 stævne d. 20. August 2011 Arrangeret af Herfølge Boldklub

2 Company Confidential Praktiske oplysninger Årg 05 &06 Stævneleder: Henrik Nielsen - hn@segment.dkhn@segment.dk Pris: 300 Kr pr. hold Kontonr.: Reg. nr. 1436 Konto nr. 0730824831 Årg 04: Stævneleder: Jesper F. Sørensen – jesper.f.soerensen@nokia.comjesper.f.soerensen@nokia.com Pris: 350 Kr pr. hold Kontonr.: Reg. nr. 1436 Konto nr. 0730824831

3 Company Confidential Stævneoversigt Årg 04 - A niveau 5 mands hold (max 7 spillere) Spilletid 2x7 min Regelsæt & Program Årg 05 3 mands hold (max 6 spillere) Spilletid 2x7 min Regelsæt & Program Årg 06 3 mands hold (max 6 spillere) Spilletid 8 min Regelsæt & Program

4 Company Confidential Omklædning – indgang ved den nye hal ’04 stævne Oversigtskort ’06 stævne ’05 Pulje 1 & 2 ’05 Pulje 3 & 4

5 Company Confidential Årg 04 regelsæt Spille-system: De 8 hold er inddelt i 2 puljer der spiller alle mod alle i puljen. Derefter ‘finale kampe’ mellem de hold der endte på samme plads i deres respektive puljer (1’erne mod 1’erne, 2’erne mod 2’erne…….etc.) Der er personlige præmier til alle Spille-regler: Førstnævnte hold giver bolden op. I tilfælde af trøjelighed, er det sidstnævnte hold der tager overtrækstrøjer på. I tilfælde af point-lighed mellem 2 eller flere hold i puljespillet, bruges følgende udregning: 1. Points i indbyrdes kamp(e) 2. Målforskel i indbyrdes kamp(e) 3. Flest scorede mål i indbyrdes kamp(e) 4. Målforskel i alle kampe 5. Straffesparkskonkurrence (3 spark pr. hold, derefter 1 ad gangen) Der spilles efter DFU/DBU´s 5:5 regler, med følgende ændringer:DFU/DBU´s 5:5 regler 1.Spilletiden er 2 x 7 min. (1 minut’s pause) evt. tids-forlængelser fratrækkes 2. halvleg 2.Max 7 spillere pr. hold 3.Førstnævnte hold stiller med kampleder Kampe hvor modstanderen ikke stiller op, giver 3 points – og vindes 3-0.

6 Company Confidential Årg 04 kampprogram

7 Company Confidential 11 mands bane 7 mands bane Bane 2 Bane 1 Årg 04 baneplan

8 Company Confidential Årg 05 regelsæt Spille-system: De 16 hold er inddelt i 4 puljer der spiller alle mod alle i puljen. Derefter ‘finale kampe’ mellem de hold der endte på samme plads i deres respektive puljer (1’erne mod 1’erne, 2’erne mod 2’erne…….etc.) Der er personlige præmier til alle Spille-regler: Førstnævnte hold giver bolden op. I tilfælde af trøjelighed, er det sidstnævnte hold der tager overtrækstrøjer på. I tilfælde af point-lighed mellem 2 eller flere hold i puljespillet, bruges følgende udregning: 1. Points i indbyrdes kamp(e) 2. Målforskel i indbyrdes kamp(e) 3. Flest scorede mål i indbyrdes kamp(e) 4. Målforskel i alle kampe 5. Straffesparkskonkurrence (3 spark pr. hold, derefter 1 ad gangen) Der spilles efter DFU/DBU´s 3:3 regler, med følgende ændringer:DFU/DBU´s 3:3 regler 1.Der spilles på halv 5 mands bane (bredere bane sikrer uafbrudt spil) 2.Spilletiden er 2 x 7 min. (1 minut’s pause) evt. tids-forlængelser fratrækkes 2. halvleg 3.Max 6 spillere pr. hold 4.Førstnævnte hold stiller med kampleder Kampe hvor modstanderen ikke stiller op, giver 3 points – og vindes 3-0.

9 Company Confidential Årg 05 Pulje 1 & 2

10 Company Confidential 11 mands bane 7 mands bane Bane 2 Årg 05 Pulje 1 & 2 Bane 1

11 Company Confidential Årg 05 Pulje 3 & 4

12 Company Confidential 5 mands bane Årg 05 Pulje 3 & 4 5 mands bane Bane 1 Bane 2

13 Company Confidential Årg 06 regelsæt Spille-system: De 5 hold spiller alle mod alle i puljen. Der er personlige præmier til alle Spille-regler: Førstnævnte hold giver bolden op. I tilfælde af trøjelighed, er det sidstnævnte hold der tager overtrækstrøjer på. I tilfælde af point-lighed mellem 2 eller flere hold i puljespillet, bruges følgende udregning: 1. Points i indbyrdes kamp(e) 2. Målforskel i indbyrdes kamp(e) 3. Flest scorede mål i indbyrdes kamp(e) 4. Målforskel i alle kampe 5. Straffesparkskonkurrence (3 spark pr. hold, derefter 1 ad gangen) Der spilles efter DFU/DBU´s 3:3 regler, med følgende ændringer:DFU/DBU´s 3:3 regler 1.Der spilles på halv 5 mands bane (bredere bane sikrer uafbrudt spil) 2.Spilletiden er 8 min. 3.Max 6 spillere pr. hold 4.Førstnævnte hold stiller med kampleder Kampe hvor modstanderen ikke stiller op, giver 3 points – og vindes 3-0.

14 Company Confidential Årg 06 kampprogram

15 Company Confidential 5 mands bane Årg 06 baneplan Bane 1

16 Company Confidential Appendix

17 Company Confidential DBU’s 5:5 regelsæt 1/2 1 Banestørrelsen Længde min. 25 meter max. 36 meter. Bredde min. 20 meter max 26 meter. Idealstørrelse 24 meter x 30 meter. Målfeltets størrelse er 5x13 meter og er identisk med straffesparksfeltet. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1,5 X 3,0 meter. 3 Boldstørrelse For U-7, U-8 og U-9 benyttes boldstørrelse 3. For U-10 benytter boldstørrelse 4. 4 Spillernes antal Et hold kan bestå af op til 8 spillere, hvoraf 5 må være på banen samtidig. Der må deltage både drenge og piger på drengehold. En af spillerne skal være målmand. Det er tilladt målmanden at røre bolden med hænderne, når en spiller sparker eller kaster bolden til sin egen målmand, uanset hvorledes dette foregår Der er fri udskiftning. En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 3 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet. Ekstra spiller på banen I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er der indført følgende regel. Det er således tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller, som tilsvarende skal tages ud ved reducering. Tildeles en spiller en advarsel (gult kort) medfører det en 5 minutters udvisning af spilleren. Holdet er i denne periode reduceret med pågældende spiller. HAK Det anbefales at der spilles efter HAK-princip – halvdelen af kampen. Alle spillere på et hold skal mindst spille halvdelen af kampen. Link: http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultate r/love_og_regler/JBUs_love_og_regler/spilleregler_i ndefodbold/spilleregler_5-5.aspx http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultate r/love_og_regler/JBUs_love_og_regler/spilleregler_i ndefodbold/spilleregler_5-5.aspx

18 Company Confidential DBU’s 5:5 regelsæt 2/2 5 Spillernes udstyr Holdet skal være iført ens spilletrøje samt benskinner. Målmandens spilledragt skal afvige fra markspillernes. 6 Kampleder Arrangørklubben sørger for kvalificeret kampleder, til alle kampene ved hvert stævne, som skal være min. 15 år og har flg. opgaver: - vejlede om, at sidstnævnte hold skal tage overtrækstrøjer på ved trøjelighed - sørge for tidtagning og at vejlede jfr. reglerne - vejlede børnene ved ueningheder og sikre spillets "flow" (have en reserve bold klar) - være med til at sikre, at kampene foregår i den rigtige Fair Play ånd 7 Spilletid Maks. spilletid pr. kamp 20 minutter. Maks. spilletid pr. dag 80 minutter. U-8 Piger, U-8 Drenge og U-9 Piger spiller 2x10 minutter pr. kamp. U-9 Drenge og U-10 Piger spiller 2 x 15 minutterpr. kamp. 8 Igangsættelse Ved start og efter scoring fra banens midte – afstanden til modstanderne skal være min. 5 meter. Begyndelsessparket er retningsfrit. 9 Off-side Reglen anvendes ikke. 10 Frispark Alle frispark er direkte. Afstandsregel min. 5 meter. 11 Straffespark Straffespark tages med et spark 5 meter fra mållinien. 12 Indkast Jvf. fodboldloven, afstandsregel min. 2 meter. 13 Målspark Målspark og frispark i eget målfelt må udføres af målmanden som spark eller kast og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/kastes direkte ud af målfeltet, ligesom bolden må samles op igen, før den er rørt af en anden spiller. 14 Hjørnespark Udføres på et punkt på mållinien mellem målfeltet og sidelinien. 15 I øvrigt Trænere/ledere skal opholde sig på sidelinien Link: http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultate r/love_og_regler/JBUs_love_og_regler/spilleregler_i ndefodbold/spilleregler_5-5.aspx http://www.dbujylland.dk/turneringer_og_resultate r/love_og_regler/JBUs_love_og_regler/spilleregler_i ndefodbold/spilleregler_5-5.aspx

19 Company Confidential DBU’s 3:3 regelsæt 1/2 § 1 Banestørrelsen Længde min. 15 meter max. 21 meter Bredde min. 10 meter max 13 meter Idealstørrelse 12 meter x 18 meter § 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter § 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. § 4 Spillernes antal HAK Det anbefales at der spilles efter HAK-princip – halvdelen af kampen. Alle spillere på et hold skal mindst spille halvdelen af kampen. Et hold kan bestå af op til 6 spillere pr. stævne, hvoraf 3 må være på banen samtidig. Der må deltage både drenge og piger. Der er fri udskiftning. Der er ingen fast målmand og ingen må tage med eller parere bolden med hænderne. En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 2 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet. Ekstra spiller på banen I bestræbelserne på at gøre kampene så jævnbyrdige som muligt og for at undgå meget store nederlag er der indført følgende regel. Det er således tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, så længe et hold er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller, som tilsvarende skal tages ud ved reducering. Link: http://www.dbusjaelland.dk/turneringer_og_result ater/dbu_sjaelland_turneringer/Boern/33%20spiller egler.aspx http://www.dbusjaelland.dk/turneringer_og_result ater/dbu_sjaelland_turneringer/Boern/33%20spiller egler.aspx

20 Company Confidential DBU’s 3:3 regelsæt 2/2 § 5 Spillernes udstyr Holdet skal være iført ens spilletrøje samt benskinner. § 6 Kampleder/Baneleder Førstnævnte hold sørger for en kampleder som skal være min. 15 år. § 7 Spilletid Maks. spilletid pr. kamp 15 minutter Maks. spilletid pr. dag 60 minutter § 8 Igangsættelse Ved start og efter scoring fra banens midte som spark eller dribling – afstanden til modstanderne skal være min. 3 meter. Alle ingangsætninger eer retningsfri og direkte. §9 Off-side Reglen anvendes ikke. § 10 Frispark Alle frispark er direkte - udføres sóm spark eller dribling. Afstandsregel min. 3 meter. § 11 Straffespark Reglen anvendes ikke. § 12 Indkast Udføres som indspark eller dribling, afstandsregel min. 3 meter. § 13 Målspark Målspark igangsættes fra mållinien ved at sparke eller drible bolden over mållinien. Afstandsregel 3 meter. § 14 Hjørnespark Der spilles ikke med hjørnespark, så uanset hvem som sparker bolden ud over mållinien, tages et målspark. § 15 I øvrigt Trænere/ledere/tilskuere skal opholde sig på sidelinien. § 16 LU særregler Særregel til § 15: En dommer kan bede tilskuere om at fjerne sig fra mållinien, såfremt det skønnes nødvendigt. Link: http://www.dbusjaelland.dk/turneringer_og_result ater/dbu_sjaelland_turneringer/Boern/33%20spiller egler.aspx http://www.dbusjaelland.dk/turneringer_og_result ater/dbu_sjaelland_turneringer/Boern/33%20spiller egler.aspx

Download ppt "Company Confidential DIBA & SEGMENT CUP 2011 Årg04, 05 & 06 stævne d. 20. August 2011 Arrangeret af Herfølge Boldklub."