Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

1 ▪ www.regionmidtjylland.dk Har du personlige erfaringer fra jordforurening, der har påvirket vandløb, sø eller hav?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "1 ▪ www.regionmidtjylland.dk Har du personlige erfaringer fra jordforurening, der har påvirket vandløb, sø eller hav?"— Præsentationens transcript:

1 1 ▪ www.regionmidtjylland.dk Har du personlige erfaringer fra jordforurening, der har påvirket vandløb, sø eller hav?

2 2 ▪ www.regionmidtjylland.dk Har du personlige erfaringer fra jordforurening, der har påvirket vandløb, sø eller hav?  Var det i en størrelsesorden så du personligt følte at der skulle ske en oprydning?

3 3 ▪ www.regionmidtjylland.dk Er vores målsætninger og grænseværdier for recipienter gode nok til at vi kan bruge dem til at styre vores indsats overfor jordforurening?

4 4 ▪ www.regionmidtjylland.dk Er vores målsætninger og grænseværdier for recipienter gode nok til at vi kan bruge dem til at styre vores indsats overfor jordforurening?  Hvor har vi mangler?  Leverer overvågningsprogrammet dokumentation nok til at vi kan se effekten af vores kommende indsats?

5 5 ▪ www.regionmidtjylland.dk Vil øget dræning af byområder som følge af stigende grundvandsstand give anledning til en problemstilling i stil med diffust forurenet jord/områdeklassificering?

6 6 ▪ www.regionmidtjylland.dk Vil øget dræning af byområder som følge af stigende grundvandsstand give anledning til en problemstilling i stil med diffust forurenet jord/områdeklassificering?  skal byområder klassificeres som egnet til direkte dræning uden rensning, områder med begrænset rensning eller områder der skal drænes til spildevandsanlæg?

7 7 ▪ www.regionmidtjylland.dk Er vi klar til at behandle jordforureningssager efter §8, hvis vi også skal tage hensyn til en indsats overfor overfladevand?

8 8 ▪ www.regionmidtjylland.dk Er vi klar til at behandle jordforureningssager efter §8, hvis vi også skal tage hensyn til en indsats overfor overfladevand?  Vandplanerne vil formentligt – og når de er vedtaget igen – danne rammen om vores administration. Var de/er de gode nok til det?  Er der behov for en faglig oprustning i regi af Jord–ERFA-Midt på dette felt i den kommende tid,  Hvilke emner er særligt hotte?


Download ppt "1 ▪ www.regionmidtjylland.dk Har du personlige erfaringer fra jordforurening, der har påvirket vandløb, sø eller hav?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google