Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23."— Præsentationens transcript:

1 Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23

2 Invitation til at leve HELT med Jesus At leve for dig selv! At leve HELT med Jesus! PortenVIDSNÆVER VejenBREDTRANG MåletFORTA- BELSE LIVET

3 Hvordan tester du vejviserne? Løfter de sig selv eller Jesus op? Lever de et autentisk liv? Harmonerer deres lære med Guds ord? Hvad er frugten af deres tjeneste?

4 Hvordan kan du være sikker på at du lever helt med Jesus? Er din bekendelse af Jesus som din Herre fulgt op af en hengivelse til Hans vilje? Er din tjeneste i Åndens kraft motiveret af kærlighed til Jesus? Har du en personlig relation til Jesus, så Han kender dig, og du kender ham?

5 Hvad siger Jesus til dig i dag? Har du sagt ja til Jesus, så du er gået ind af den snævre port og så du går på den trange vej, der fører til livet? Har du afsløret falsk og negativ påvirkning i dit liv, så du har taget afstand fra det og gjort op med det? Lader du Jesus kende dig? ”Ransag mig, Gud og kend mit hjerte, prøv mig, og kend mine tanker”. Salme 139:23


Download ppt "Invitation til at leve HELT med Jesus! Afslutningen af Jesu bjergprædiken i Matthæus kpt. 7 vers 15 til 23."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google