Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få"— Præsentationens transcript:

1 NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
information, inspiration, råd og hjælp. Dit netværk kan hjælpe dig med at blive klogere på ting i dit jobliv, som du selv er usikker på.

2 INFORMATIONSSØGNING I NETVÆRKET
Når du netværker, søger du ikke job - du søger information

3 DIT NETVÆRK Du kan bruge dit netværk (og dit netværks netværk) til at:
hente information om forskellige brancher og virksomheder hente information om, hvilke krav der stilles i et givet job få feedback og vurdering af dine kompetencer i forhold til et givet job sprede information og sørge for, at andre kender dig og din jobsituation komme i betragtning til ledige job på en indirekte måde Når du netværker, vil du sjældent opleve at blive afvist. Det er derfor en god måde at få positiv feedback på.

4 NETVÆRKETS 4 OMRÅDER Arbejdet med netværk kan deles op i fire områder
Tegn dit netværk – hvordan ser det ud, og hvor stort er det egentlig? Netværksideen – hvad er du uafklaret på? Relevante kontakter – hvem kan hjælpe dig? Netværksmødet

5 DIT NETVÆRK Dit netværk kan for eksempel bestå af
Venner og vennernes familie Familie Tidligere kolleger Mennesker, du kender gennem fritidsinteresser Naboer Børns kammeraters forældre Foreninger, nærmiljø mm.

6 NETVÆRK – HUSK AT Vi har alle et netværk, som ofte er større, end vi tror. Dit netværk kan give dig ny information og inspiration, når du skal afklare dine muligheder. At netværke er at søge information og inspiration – det er ikke at søge job. Langt de fleste mennesker kan lide at blive spurgt til råds og fortælle om noget, de har forstand på. At netværke er en gensidig proces – når du får en ny person i dit netværk, får den person dig i sit netværk. Brug dit netværk bevidst og vær åben om dine motiver. Følg op – sig tak for hjælpen – giv information retur.

7 Opsamling og afslutning
TAK FOR NU Opsamling og afslutning


Download ppt "NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google