Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

TPI U13 2014/2015.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "TPI U13 2014/2015."— Præsentationens transcript:

1 TPI U /2015

2 Dagsorden Præsentation af nyt trænerteam Trup opbygning
Kultur på årgang 2002 Holdkonto Trupopbygning Kalender Intern Kommunikation Træningsopbygning Stævner Forældreforventninger Evt.

3 Præsentation af nyt trænerteam
Hold 1 8-mands A Morten Juncher Hold 2 8-mands B Torben Valentin Jørgensen Hold 3 8-mands C Jeppe Nørgaard og Peter Bom

4 Hvad har vi af forventninger til spillerne
Kultur på årgang 2002 Hvad har vi af forventninger til spillerne Omklædning og bad, Mød gerne 30 min. før træning Man er klar på banen omklædt når træningen starter. Der bliver man ikke sat af på parkeringspladsen. Man spiser og drikker fornuftigt de dage der er træning og kamp. Afbud inden kl. 14 på træningsdage. SMS til respektive træner

5 Holdkonto Torben fremlagde status på holdkontoen, der står stadig en sjat penge på. Disse penge vil vi gerne bruge på f.eks. Arrangementer udenfor fodbolden for drengene.

6 Trupopbygning Trupperne afhænger af hvor de nye spillere bliver placeret. Der er to spillere der mangler at blive placeret. A-Trup 16 spillere Future-spillere (Træner med hold 1 Onsdag og hold 2 Mandag. Deltager desuden i fredagstræning for ældste gruppe) 4 spillere B-trup 15 spillere Kamp: Hold 1: 11 spillere fra A-trup Hold 2: 5 spillere fra A-trup + 4 future + 2 B-trup Hold 3: 11 mand fra B-truppen

7 Trupopbygning II Som udgangspunkt har vi 4 spillere for meget i afdelingen i forhold til 3 hold. Men vi har 2-3 afbud til hver weekend allerede, og der er lidt skader også. Det ser derfor ikke ud til nogle skal sidde over. Kommer nogle undtagelsesvis til at sidde over vil de selvfølgelig ikke sidde over igen i den pågældende sæson. Både A- og B-trups spillere er i spil til at sætte over.

8 Kalender Træningsdage A-trup Mandag 17.00-19.00
Onsdag (Future) Fredag (ældste gruppe) (målmands træning) B-trup Mandag (Future) Onsdag Fredag (”bredde” gruppe)

9 Kommunikation Vi har fået meget blandede tilbagemeldinger
Vi trænere mener at holdsport er indviklet, og svært at bruge. Der var bred enighed til mødet om at vi fremover kommunikerer via Hver onsdag kommer trupperne frem til weekendens kamp. En telefonliste bliver lagt på hjemmesiden så forældre kan kommunikerer om kørsel. Karin Klausen (Lasses mor) laver en facebookside, kun for forældre, til kommunikation om kørsel. Der var ønske om at dem der har ekstra pladser i bilen er gode til at melde det ud. Vi skal alle være gode til at opfordre spillerne til selv at tjekke hjemmesiden.

10 Mandag: Onsdag: Træningsopbygning Stationstræning
Possessionspil og kampspil trup inddelt Onsdag: Stationstræning og hurtighedstræning hele årgangen sammen Resten af træningen trup inddelt

11 Stævner Opstartsstævne i Marts (øens hold, alle niveauer) Vesterhavscup i pinsen (alle niveauer) Et stævne med mange hold fra udlandet, ikke så langt at køre. Vi skal selv stå for frokost. ELLER: Gothia Cup uge 29 (kun et niveau men alle kan deltage) Verdens største ungdomsstævne. Pris på cirka 3000 kr. I løbet af efteråret bliver i bedt om at stemme på hvilket stævne i vil have vi arbejder videre på. Vil en forældre hjælpe os trænere med at arrangere vil vi være rigtig taknemmelige.

12 Forældreforventninger
Afbud Afbud til kampe skal ske i starten af sæsonen. Kommer der akutte afbud skal det ske så hurtigt som muligt Kørsel Hver forældre er ansvarlig for sit eget barn, og dettes transport. Der kommer en telefonliste på hjemmesiden og en facebook gruppe at kommunikere i. Mødes altid i TPI Frugt – 1 forældre pr. hold Lave en kalender for hvilke forældre der har frugt med til hvilke kampe. Forældrene bytter selv indbyrdes hvis man ikke deltager i en kamp. Forældre til kamp Vi forventer at spillerne, når de er til fodbold, får lov at koncentrere sig om fodbolden Derfor ønsker vi ikke forældre stående op af ”udskiftningsbænken” og blander sig hvis spilleren er skadet. Hvis skaden er alvorlig så skal vi nok bede om forældrehjælp. Vi ønsker heller ikke venner og veninder ved ”bænken”.

13 Eventuelt Landskamp Danmark Tyrkiet 3/9 på odense stadion
Ulla mackenhauer (mor til Magnus) kunne skaffe nogle billetter. De er nu udsolgt. Forældrerådet vil arbejde videre i at arrangere en begivenhed for spillerne- Der vil blive lavet assistliste på hjemmesiden, så vi ikke kun har topscorerliste


Download ppt "TPI U13 2014/2015."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google