Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Mandag d. 10. september  Jeannie er syg.  Mountainbike tur for 2.b’s piger. Alle børn får tilbud om at komme en tur i skoven på s.f.oens mountainbikes.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Mandag d. 10. september  Jeannie er syg.  Mountainbike tur for 2.b’s piger. Alle børn får tilbud om at komme en tur i skoven på s.f.oens mountainbikes."— Præsentationens transcript:

1 Mandag d. 10. september  Jeannie er syg.  Mountainbike tur for 2.b’s piger. Alle børn får tilbud om at komme en tur i skoven på s.f.oens mountainbikes. Børnenes grænser bliver her udfordret, både med hensyn til udholdenhed, kørsel op og ned af stejle bakker ( der vil forekomme adskillige styrt, vi har plaster med ) og kørsel i mudder, hvor de bliver snavset godt til. De vil under turen også få brug for at støtte og hjælpe hinanden.  Bordtennis i gymnastiksallen 14-15.

2 Tirsdag d. 11. september  Udedag.  Jeannie er syg.  Vi laver fedtstens smykker.

3 Onsdag d. 12. september  OBS  Turdag i morgen!!  Vi arbejder med vores Røde Kors drømmebillede.  I dag har vi, som vi gør hver onsdag, købt frisk eftermiddagsfrugt på torvet.

4 Torsdag d. 13. september  Turdag for alle ! Vi er senest hjemme kl. 16. Turen går til Engen.  På Engen leger børnene bland andet rollelege, bygger hule, klatre i træer, fanger frøer og meget mere.  I vil i denne uge få en seddel med hjem om turdagene frem til jul.  Ole til MED- udvalgsmøde 12-14.

5 Fredag d. 14. september  Vi går i hallen kl. 14-15 for at spille fodbold.  Vi arbejder videre med vores drømmebilled.  Vi ønsker Jer alle en dejlig weekend.


Download ppt "Mandag d. 10. september  Jeannie er syg.  Mountainbike tur for 2.b’s piger. Alle børn får tilbud om at komme en tur i skoven på s.f.oens mountainbikes."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google