Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Www.tagxperten.dk www.tagxperten.dk.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Www.tagxperten.dk www.tagxperten.dk."— Præsentationens transcript:

1

2 Få tilskud til en grøn fremtid og spar penge, på en gang.
Markedets bedste isoleringsmateriale udført topprofessionelt af danske isolatører og energispecialister. Du forbedrer din CO2 profil og får tilskud til investeringen, samtidig sparer du penge i fremtiden.

3 vores værktøj beregner hurtigt den samlede besparelse
Du får et hurtigt estimat over investering og tilskud, samt din reduktion af CO2. Vi beregner også en afskrivningsperiode for investeringen. Vi hjælper med at udfylde ansøgning om tilskud Du får overblik over : Samlet investering Årlig besparelse i kW Årlig CO2 reduktion Afskrivningsperiode Tilskud fra Energiselskab

4 V i anvender ”grønne” Produkter
Vi bruger kun Papiruld: Granulat – til loft, hulmur, skunk mv. WET-Spray – til bl.a. krybekælder Lydisolering

5 Hvorfor papiruld? www.tagxperten.dk Fordele ved Papiruld Klør ikke
Isolering med måtter Isolering med måtter omkring rør Isolering med Papiruld Isolering med Papiruld omkring rør Fordele ved Papiruld Klør ikke Høj brandmodstand Ingen fugt Ingen skadedyr Bedste isoleringsevne Miljøvenligt og CO2 besparende

6 Det de andre ikke skriver om
Papiruld er meget miljøvenlig, og er produceret af danske aviser, som ifølge dansk lovgivning er trykt med miljørigtige farver og tryksværte. Fremstilling af Papiruld udleder væsentlig mindre CO2 end Mineral-/Glasuld(ca. 60% mindre udledning) Papiruld indeholder ingen syntetiske fibre, og udsætter derfor ikke brugerne for kløe, svie og andet ubehag. Papiruld er et 100 % genanvendeligt produkt og overskydende materiale kan afleveres på omlasteren i småt brandbart.

7 Typsike Kunder Professionelle - entreprenører, typehusfirmaer,
arkitekter m.fl. Kommuner, boligforeninger Private husejere

8 Filosofi Alt hvad vi gør - gør en forskel!
Du kan bidrage til at begrænse det globale energiforbrug. Vi levere klimavenlig produktion med stor fokus på CO2. Lige nu får du tilskud. Du sparer mange penge.

9 Hvem producere Papiruld ?
Det gør Papiruld Danmark, Som er Danmarks første og største producent af papiruld. Med markedsandel indenfor segmentet papiruld på ca. 50%. Er landsdækkende med 35 autoriserede isolatører. Med en vækstrate i 2009/10 på 24,6%.

10 Hvem løser opgaven? Det gør Tagxperten.
Vi har drevet håndværksvirksomhed siden 1987. Vi har uddannede Energivejledere. Mange års erfaring med isolering. Nyeste og mest moderne udstyr. Vi overholder alle arbejdsmiljøkrav og andre myndighedskrav.

11


Download ppt "Www.tagxperten.dk www.tagxperten.dk."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google