Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bestyrelsen arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, derved skabes der klubtraditioner. Visionen er at bygge bro mellem klubbens landsspredte.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bestyrelsen arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, derved skabes der klubtraditioner. Visionen er at bygge bro mellem klubbens landsspredte."— Præsentationens transcript:

1

2

3 Bestyrelsen arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, derved skabes der klubtraditioner. Visionen er at bygge bro mellem klubbens landsspredte medlemmer, samt at være den lim der fremmer fællesskabsfølelsen gennem arrangementer, blade, artikler og hjemmeside mv. Udvikling kommer kun gennem dialog og et respektfyldt samarbejde, derfor er alle idéer og forslag velkommen! Det er for os livsbekræftende at se flere og flere medlemmer deltage mere aktivt., hvilket bl.a. bekræfter, at turudvalgene gør et fint stykke arbejde. Vær ikke tilbageholdende med at sende en artikel til Cat A Log – selv trykkeriet og redaktøren laver fejl, vi beklager at korrekturansvaret faldt ned mellem to stole i sidste blad. Kære medlem ! ”det er jo reelt dig” vi arbejder for, skulle du få lyst til at glæde os – så behøver du blot at deltage. ”En stor tak for 2005 skal lyde til alle som på en eller anden måde har bidraget til fællesskabet ! Jeg ønsker alle en god generalforsamling, vi har desværre ikke mulighed for deltage i år.

4 Glæden kommer med lysets hast dog ikke altid for at blive derfor er den en æresgæst der med omhu bør nydes.

5 Godt Nytår må jeg præsentere jer for holdet! Din bestyrelse sikrer, at der tænkes langsigtet og strategisk, således at klubben kommer videre med sine udviklingsbestræbelser. I 2005 har bestyrelsen bevidst arbejdet en del online for at holde omkostningerne lidt i ro.. Lone OtteSvend RisvigTorben Møller ChristensenJens KochLeo Bergsted Mortensen Formand Carl Erik Antonsen

6


Download ppt "Bestyrelsen arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, derved skabes der klubtraditioner. Visionen er at bygge bro mellem klubbens landsspredte."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google