Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Modellering og databasekonstruktion Mål: At den studerende kan modellere og konstruere en database Kursusform: Blanding af underviseroplæg og øvelser (i.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Modellering og databasekonstruktion Mål: At den studerende kan modellere og konstruere en database Kursusform: Blanding af underviseroplæg og øvelser (i."— Præsentationens transcript:

1 Modellering og databasekonstruktion Mål: At den studerende kan modellere og konstruere en database Kursusform: Blanding af underviseroplæg og øvelser (i grupper) Case: Konstruktion af litteraturdatabase (der kan generere referenceliste til projekter?)

2 Kursusplan Mandag 9-14.30 (5 timer): Datamodellering. Introduktion til databaser, modellering og databasekonstruktion Tirsdag 9-14.30 (5 timer): Databasedesign med Access 2003. Access 2003 og design af tabeller, design af relationer og design af forespørgsler. Øvelser i implementering af systemdesignet i Access. Onsdag 9-14.30 (5 timer): Brugergrænsefladedesign med Access 2003. Design af formularer og fortsættelse af arbejdet med udarbejdelse af forespørgsler i Access 2003. Fredag 9-11 (2 timer): Præsentation af databaser. Grupperne fremlægger deres databaser og modtager feedback fra medstuderende og underviser.

3 Hvorfor melde sig? Fordi databaser anvendes overalt! Databaser er et værktøj I kan anvende som studerende! Arbejdsgiverne antager, at I kan lave databaser! Kurset er for alle! Spørgsmål: Tom Nyvang (nyvang@hum.aau.dk / Ks 1 2.013)


Download ppt "Modellering og databasekonstruktion Mål: At den studerende kan modellere og konstruere en database Kursusform: Blanding af underviseroplæg og øvelser (i."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google