Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Et kærligt skub. Er det synd for børnene at de skal starte i skole? Er det en gave?

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Et kærligt skub. Er det synd for børnene at de skal starte i skole? Er det en gave?"— Præsentationens transcript:

1 Et kærligt skub

2 Er det synd for børnene at de skal starte i skole? Er det en gave?

3 Er det synd.. Så må vi hjælpe.. Så må vi bære… Så prøver vi at fjerne forhindringerne.. Så prøver vi at løse problemerne….

4 Er det en gave? Så pakker vi den selv ud.. Så er der en modtager og en afsender.. Så er der en forventnings glæde.. Så er der nogen der har fundet det bedste til os… Så er der noget, vi skal værne om…

5 Hvordan så et kærligt skub.. Børnene inddrages i skolegangen: er med til at pakke taske, fylde vand i drikkedunk, med til at pakke idrætstøjet….. Lade børnene selv bære den skoletaske som de er så stolte af!!! Lade børnene bevare stoltheden over, at de klarer tingene selv. Vær børnenes vikarierende håb, når det bliver svært…

6 Små Sikre Succeser Tag en ting af gangen, I har 10 år til ”arbejdet”. Hav fokus på de Små Sikre Succeser – hav fokus på når det lykkes. Lad børnene mærke at de er nødvendige.

7 Sociale spilleregler Kunne sige ”Skidt pyt” og ”OK”. Lytte efter første gang. Holde styr på egne ting. Hjælpe til med pligter i hjemmet. Udholdenhed – gøre tingene færdige.

8 Positiv grænsesætning Udtryk for hvad du vil have/ (ikke have). Udtryk for hvad du vil være med til/ (ikke være med til). Udtryk for hvad du kan lide / (ikke kan lide). Udtryk for hvad du tror er godt/ (skidt).

9 Et ønske.. JEG VEL VARE EN GO SKL DRAN


Download ppt "Et kærligt skub. Er det synd for børnene at de skal starte i skole? Er det en gave?"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google