Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Værktøjet til det gode møde Et ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet Kan downloades på: www.handicapmainstreaming.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Værktøjet til det gode møde Et ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet Kan downloades på: www.handicapmainstreaming."— Præsentationens transcript:

1 Værktøjet til det gode møde Et ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet Kan downloades på: www.handicapmainstreaming

2 Hvorfor er god kommunikation vigtig? Hvad er god kommunikation? Hvordan kan man sikre god kommunikation?

3 Målet med værktøjet At øge medarbejderes generelle viden om kommunikation. At øge medarbejdernes specifikke viden om kommunikation med borgere med forskellige former for funktionsnedsættelse, og hvordan man som samtalepartner kan være med til at kompensere for funktionsnedsættelsen. Slutmålet: At yde en åben og konstruktiv dialog med borgere med handicap.

4 Værktøjets målgruppe Målrettet medarbejdere, der har en direkte ansigt-til-ansigt kontakt med borgerne. Det kan for eksempel være medarbejdere i Borgerservice, jobcentre, biblioteker mv.

5 Oversigt over værktøjets indhold 1.Guiden Det gode møde (lang version - kursusmateriale) 2.Brochuren Det gode møde (kort version – endnu ikke offentliggjort) 3.Beskrivelse af et kursuskoncept Videoklip fra workshoppen.

6 Præsentation af workshop Birthe Moksha, konsulent (20 min). Thomas Wibling, coach (15 min). Spørgsmål og debat (15 min).


Download ppt "Værktøjet til det gode møde Et ud af otte værktøjer under Projekt Mainstreaming af handicapområdet Kan downloades på: www.handicapmainstreaming."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google