Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden."— Præsentationens transcript:

1 En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden gå frem og tegne noget, den første skulle tegnet noget, siden skulle næste tillføje noget så at det blev et andet motiv. Først starter Hans : -Det her er et gulvet.

2 - Det her er en kiste på gulvet. Maria:

3 - Dette er et hus Peter:

4 - Dette er sne på taget Wolfgang:

5 - Dette er en sol Ulrika:

6 Pludselig rækker Emil ivrigt hånden op, og frøken begynder at blive urolig. Hidtil har hun undgået at tage Emil op til tavlen, eftersom hun ved at han altid har noget frækt at komme med. Denne gang virker det dog ufarligt, så Emil burde egentlig ikke kunne stille op med noget.

7 - Det her er min far som bøjer sig ned efter sæben i badet Emil: Sæbe


Download ppt "En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google