Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

- COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - DEN TRYGGE KOMMUNE URBAN INNOVATORS 5. MAJ 2010 COPENHAGEN LIVING LAB Njalsgade 106,2.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "- COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - DEN TRYGGE KOMMUNE URBAN INNOVATORS 5. MAJ 2010 COPENHAGEN LIVING LAB Njalsgade 106,2."— Præsentationens transcript:

1 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - DEN TRYGGE KOMMUNE URBAN INNOVATORS 5. MAJ 2010 COPENHAGEN LIVING LAB Njalsgade 106,2 DK-2300 Kbh. S info@copenhagenlivinglab.com +45 2023 2205 www.copenhagenlivinglab.com

2 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - COPENHAGEN LIVING LAB Copenhagen Living Lab er en dansk virksomhed, der skaber indsigt og organiserer innovationsprocesser inden for feltet brugerdreven innovation. Vi er en blanding af humanistiske akademikere og innovationspraktikere, der vil reflektere, analysere og forandre for at forbedre.

3 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - AFSÆT FOR URBAN INNOVATORS : INNOVATION PÅ FLERE FRONTER Overordnede udviklings- målsætninger: IT, web & gaming virksomheder Unge i Urbanplanen Skole Social integration i byen

4 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ØRESTAD NORD

5 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - URBANPLANEN

6 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - PROJEKT SET-UP 2. skole-halvår, 2008: To 8. kl. fungerer i deres valgfag som medudviklere for to virksomheder: CPH Gaming School: Gaming & dramatik; udvikling af nye spilscenarier i Spore. KOMPAN: Physical Gaming; udvikling af bevægelsesrum med inspiration fra parkour. Specialist-undervisere.

7 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - SPOR 1: GAMING & DRAMATIK

8 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - SPOR 2: PHYSICAL GAMING

9 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - URBAN INNOVATORS: VÆRDISKABENDE KULTURMØDE Et pilotprojekt, et eksperiment, med det primære formål at undersøge om og hvordan to forskellige kulturer – en innovativ virksomhedskultur og ungdomskultur i et belastet boligområde – kan indgå i et gensidigt værdiskabende samarbejde.

10 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ”Det er lykkedes utrolig godt at skabe integration mellem de to områder, for flere af de her unge kommer aldrig derover, de er meget stedbundne og kommer ikke engang over broen ind til København. Nu har de set den anden side, og det er godt, men det er ikke nok med en gang, man skal arbejde videre med det – også så de eksempelvis kan se, hvilke fritidsjobsmuligheder der er at finde derovre.” (Projektleder, Partnerskabet)

11 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ”Eleverne har fået undervisning i den virkelige verden. Det har flyttet dem rigtig meget og dannet dem. Det har været rigtig succesfuldt. De har fået en anden oplevelse af dem selv som aktører i samfundet, og jeg ser, at det her projekt har fået fat i den lidt svagere elevgruppe.” (Elev, Dyvekeskolen) ”En jeg var på hold med vidste faktisk ikke, hvad hun ville være, og efter UI har hun fundet ud af, at hun gerne vil være IT-ingeniør, så det har faktisk hjulpet hende meget, og hun er fast besluttet på, at hun godt vil være noget med IT nu, og det tror jeg også, der er mange andre, der godt vil. De så den der spændende side bag IT.” (Skoleleder, Dyvekeskolen)

12 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ”Eleverne har fået selvtillid ved at bevæge sig ud i andre fremmede miljøer. De kan begå sig i miljøer som ikke er skolen eller Urbanplanen, men som er et IT-firma, et universitet, en kantine, hvor man har en række uskrevne regler for opførsel. De har fået en oplevelse af, at sådan her begår man sig i andre miljøer. Det har været en rigtig god ting. Samtidig har de lært at stå ved deres ting, en tillid til at man kan nogle ting omkring et eller andet, og hvor det ikke er nogen lærere, men nogle helt andre faggrupper fra den virkelige verden som har lært dem noget og forklaret dem, hvad der kræves af dem.” (Skoleleder, Dyvekeskolen)

13 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ”Jeg tror nok, vi har lært det der med at kommunikere med andre mennesker. Normalt er det bare sådan noget med at råbe hinanden ind i ansigtet, typisk os 8. klasser. Jeg tror, vi har lært at respektere hinanden på den måde, at vi kan tale ordentlig til hinanden i stedet for: ”hey ræk mig den der, ellers så slår jeg dig”. Jeg tror, der er mere respekt iblandt os nu. Det kan man godt mærke.” (Elev, Dyvekeskolen)

14 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ”De føler, de bliver accepteret og set og hørt, og det synes jeg er en enorm værdi, jo flere gange de kan opleve det i livet. Der er faktisk nogen, der gider høre på deres ideer og spørge ind til dem, nogen lægger mærke til det, hvis de bliver tændt på noget og gør noget. Og man kan se, de falder til ro, og de begynder at kræve nogle andre ting. Først så følger de bare efter, senere begynder de at kræve, at de gerne vil have det og det og sådan her. Det viser, at de er faldet ind, men også at de har opdaget, at de kan det der, og at de har noget, der er unikt.” (Designchef, Product Innovation KOMPAN)

15 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - TRYGHED Tryghed igennem en tro på egne fremtidsmuligheder. Tryghed i det nære for børnene. Tryghed ved at føle sig hjemme i et nyt miljø. Mindske utrygheden i lokalområdet via engagement og ejerskab.

16 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ANALYSEMODEL

17 - COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - ANNE SOFIE JOSEPHSEN FOR YDERLIGERE INFORMATION KONTAKT COPENHAGEN LIVING LAB Njalsgade 106,2 DK-2300 Kbh. S info@copenhagenlivinglab.com +45 2023 2205 www.copenhagenlivinglab.com TLF: 5124 1213


Download ppt "- COPENHAGEN LIVING LAB - 5. maj 2010 - COPENHAGENLIVINGLAB.COM - DEN TRYGGE KOMMUNE URBAN INNOVATORS 5. MAJ 2010 COPENHAGEN LIVING LAB Njalsgade 106,2."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google