Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

 Glæden af at hjælpe og gøre en forskel for en masse glade unge mennesker.  God vejledning af de personer, som tidligere har stået med opgaverne. 

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: " Glæden af at hjælpe og gøre en forskel for en masse glade unge mennesker.  God vejledning af de personer, som tidligere har stået med opgaverne. "— Præsentationens transcript:

1

2  Glæden af at hjælpe og gøre en forskel for en masse glade unge mennesker.  God vejledning af de personer, som tidligere har stået med opgaverne.  Mulighed for kurser indenfor nye fagområder.  Mulighed for at sætte præg på basketball i Hillerød.  Gratis kontingent.

3 Formand Kasserer: Jytte ButtersTræneransvarlig Kommunikationsansvarlig: Louis Strøier Sponsoransvarlig

4 Udenfor bestyrelsen: Turneringsleder: Daniel Katchen ArrangementsansvarligeHaltidsansvarligHjemmekampsanvarlig Webmaster: Thomas Strøier

5 Formand:  Uddelegere opgaver og videresende e-mails til de rette personer.  Håndtere personlige henvendelser og opståede situationer.  Børneattester.  Arrangere bestyrelsesmøder.  Årligt tidsforbrug: 35-55 timer.

6 Træner-ansvarlig:  Trænerpåsætning.  Sørge for at trænere kommer på kursus.  Arrangere trænermøde.  Fordeling af træningstider.  Årligt tidsforbrug: 30-40 timer.

7 Kommunikations-ansvarlig:  I samarbejde med webmaster:  Sørge for at hjemmesiden er opdateret med stamoplysninger.  Sørge for at hjemmesiden og Facebook er opdateret med relevante nyheder.  Udsendelse af e-mails til klubben.  Vedligeholdelse af opslagstavlen i FrederiksborgCentret.  Skrive artikler til F-Magasinet  Årligt tidsforbrug: 15-25 timer.

8 Sponsor-ansvarlig:  Opsøge sponsorer – mest til spillesæt til klubbens hold.  Kontakt til SportDirect (leverandør af spillesæt og bolde).  Klubbens generelle indkøber.  Fundraising.  Årligt tidsforbrug: 20-30 timer.

9 Arrangements-ansvarlig:  Arrangering af sociale sammenkomster. Eksempler:  Ungdoms-juleafslutning.  Ungdoms-sæsonafslutning.  Hyggeaftener med NBA-kampe og pizza.  Masser af andre eksempler.  Årligt tidsforbrug: 12-20 timer.

10 Hjemmekamps-ansvarlig:  Påsætte dommerbord til hjemmekampe.  Påsætte dommere til hjemmekampe.  Sørge for at dommere kommer på kursus.  Ansvarlig for at dommerbordsudstyr er ajour.  Årligt tidsforbrug: 15-20 timer.

11 Haltids-ansvarlig:  Være primær kontakt vedr. haltider.  Holde overblik over ændringer/aflysninger og informere webmaster og turneringsleder om disse.  Ansøge om haltider til kommende sæsoner.  Årligt tidsforbrug: 10-20 timer.

12 Webmaster:  Indsætte indhold på nsbb.dk og facebook.com/nsbb.dk  Opdatere kalenderen på nsbb.dk.  Opsætte arrangementer via. Conventus på nsbb.dk.  Årligt tidsforbrug: 15-20 timer.


Download ppt " Glæden af at hjælpe og gøre en forskel for en masse glade unge mennesker.  God vejledning af de personer, som tidligere har stået med opgaverne. "

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google