Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Undersøgelsens omfang

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Undersøgelsens omfang"— Præsentationens transcript:

1 Tilfredshedsundersøgelse på Tinderhøj Skole Forældre og elever har besvaret spørgeskemaer

2 Undersøgelsens omfang
Forældre i 0. – 9. klasse Elever i 6. – 9. klasse Marts 2014 Marts 2011 (til sammenligning) Ændring i spørgsmål Fjernet ”Ved ikke”

3 Overordnet Forældrenes samlede tilfredshed med skolen ligger på niveau ( %) Forældrenes samlede tilfredshed med SFO’en er lavest i kommunen ( ,5%) Elevernes samlede tilfredshed med skolen er højst i kommunen ( ,5%) Elever fra 0. – 5. klasse er ikke spurgt mht. SFO

4 Forældrene om skolen Positivt Negativt
Faglige udbytte ( %) Faglige niveau blandt lærerne ( %) Kvaliteten af undervisningen ( %) Lærernes håndtering af konflikter mellem børnene ( ) Lærernes indsats for at tilrettelægge undervisningen i forhold til børnenes behov ( %) Lærernes kan skabe ro og orden i klasserne ( %) Skolens indsats for at forebygge mobning ( %)

5 Laveste procentdel går i SFO (ingen sammenligning)
Forældrene om SFO’en Positivt Negativt SFO’en indendørs fysiske rammer ( %) Børnenes mulighed for at læse lektier i SFO’erne ( %) Aktiviteterne i SFO’en ( %) SFO’en indsats for at forebygge mobning ( ,5%) Laveste procentdel går i SFO (ingen sammenligning)

6 Eleverne om skolen Positivt Negativt
Tilfredshed med det de lærer i skolen ( %) Undervisningsmaterialerne ( ,5%) Lærernes indsats for at hjælpe og udvikle eleverne fagligt ( ,5%) Tilfredshed med den del af undervisningen som foregår udenfor skolen (ingen sammenligning) Lærernes indsats for at skabe ro og orden i klasserne ( %) Trafiksikkerheden mellem skole og hjem ( ,5%)

7 OVERRASKELSE Trafiksikkerhed
36 % forældre er utilfredse med trafiksikkerheden, højest i kommunen ( %) 8,4 % elever er utilfredse med trafiksikkerheden, højst i kommunen ( %) OVERRASKELSE

8 Madordning Andel af forældre som benytter madordningen er kun 20% - lavest i kommunen ( ,5%) Til gengæld er de mest tilfredse med madordningen også i forhold til pris og mængde - højest i kommunen (tidligere på niveau med den øvrige kommune) Elevernes tilfredshed er dog ikke lige så udslagsgivende som forældrenes ( tidligere mere utilfredse end den øvrige kommune)


Download ppt "Undersøgelsens omfang"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google