Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Arbejde søges!!! Velkommen til min jobansøgning. Keld Nielsen

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Arbejde søges!!! Velkommen til min jobansøgning. Keld Nielsen"— Præsentationens transcript:

1 Arbejde søges!!! Velkommen til min jobansøgning. Keld Nielsen
Søndergade 36 9240 Nibe Tlf:

2 Personlig beskrivelse:
Jeg er en frisk årgang 1965ér som har været bosat i Nibe siden 1994. Jeg er mødestabil og kan arbejde både selvstændigt og have et godt samarbejde med kollegaer Nogle af mine nøgleord er: Mødestabil, selvstændig, samarbejde, kvalitetsbevidst, ansvarsbevidst, lærenem, seriøs, ærlig, godt overblik og et godt humør. Sprog Dansk Tale, Læse, Skrive Engelsk Tale, Læse Kørekort B, Truck

3 Erhvervserfaring: Jeg har arbejdet som truckfører (stabletruck) hos J. Petersens Beslagfabrik i Nibe fra juni 2003 til januar 2011, hvor jeg har ”fodret” akkordarbejderne i afdelingerne med kørsel af emner til og fra maskinerne, samt lagerkørsel og forsendelse af varer. Jeg har tidligere været ansat i det nuværende Jeld-Wen i Løgstør, hvor jeg arbejdede i terminalen med hovedsageligt lager, pakkeri og forsendelse af karme, døre, samt beslag og truckfører på lageret. Jeg var ansat i Jeld-Wen fra maj 1985 til aug. 2002, hvilket har givet mig et godt kendskab til dørproduktion og træindustielt arbejde, samt lagerarbejde.

4 Lidt om hvad jeg kan tilbyde:
Administration af netbutikker, ordrebehandling fra webshop, varemodtagelse, lager, pakkeri, forsendelse, marketing, opsøgende salg, undersøger og opsøger leverandører med henblik på samarbejde. Opfyldning i fysisk butik og lager, kundebetjening, samt almen hjælp i den daglige drift m.m. Til gartneri og planteskoler/havecentre kan jeg tilbyde stiklingeformering af div. planter, pasning af planter og opfyldning i butikken/havecenter, varemodtagelse, lager, kundebetjening, samt almen hjælp i den daglige drift.  Andre interesseområder er: Lager, Pakkeri, Montage, Butiksmedhjælper, Køkkenmedhjælper, Grønne områder, Postomdeling.

5 Jeg har en drøm om med tiden at gøre dette til min levevej.
Fritidsinteresser: Jeg har siden 2005 drevet selvstændig Internetvirksomhed ”Bomhuset.dk” på fritidsbasis. Bomhuset.dk er et enkeltmands servicevirksomhed, et agenturhandel med blandet sortiment, der tilbyder virksomheder assistance indenfor salg og markedsføring. Jeg har en drøm om med tiden at gøre dette til min levevej.

6 Hobby & Fritid: Min største fritidsinteresse er blomster og planter, hvor jeg tidligere har haft større samlinger af Fuchsia og Pelargonier, som jeg har elsket at passe og pleje, samt lavet stiklinger af disse. Det har givet en del erfaringer og kendskab til blomster og planter, samt deres trivsel og vækstbetingelser.


Download ppt "Arbejde søges!!! Velkommen til min jobansøgning. Keld Nielsen"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google