Download præsentationen
Præsentation er lastning. Vent venligst
Offentliggjort afMathias Berg Redigeret for ca. et år siden
1
ÆBLER & EDDIKE PENSUM & HÅNDVÆRK Et tværgående samarbejde hvori der indgår: En masse æbler En 2. g klasse og deres lærer i biokemi To videnskabsmænd og en æbleekspert Folkeuniversitet og betalende kursister En kok og en kokkeelev
3
Der plukkes Holsteiner Cox
4
Klassen deles i to hold
5
Ved den ene køkken-ø laves der æbleflæsk
6
Det skal afprøves om Filippa eller Holsteiner Cox er bedst til æbleflæsk
7
Der steges ordentligt, røget rygspæk, som kan blive rigtigt sprødt
8
Ved den anden køkken-ø presses og juices der to slags æbler, Holsteiner Cox og Discovery
9
Gammeldags æblepresse
10
- hårdt arbejde
11
Og nogen knokler mere end andre!
12
Der er stor forskel både på de to sorter og på den juicede og den pressede most
13
Dagens flotteste most!
14
To slags æbleflæsk
15
Og så skal dagens anstrengelser nydes..
16
To slags æbleflæsk og en masse juicede og pressede æbler
17
Klar til eddikesmagning
18
Lidt basis-snak om kemien i eddike-fremstilling
19
Og dagens slutter med en udfordring: Hvem laver den bedste eddike inden jul, klassen eller kokken? Klassen får to kasser med Discovery og Holsteiner med sig hjem til det videre arbejde
Lignende præsentationer
© 2024 SlidePlayer.dk Inc.
All rights reserved.