Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Institut for Naturfagenes Didaktik Skolekultur og personlig udvikling (dannelsesindhold) Forslag til forskningsprojekt.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Institut for Naturfagenes Didaktik Skolekultur og personlig udvikling (dannelsesindhold) Forslag til forskningsprojekt."— Præsentationens transcript:

1 Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Institut for Naturfagenes Didaktik Skolekultur og personlig udvikling (dannelsesindhold) Forslag til forskningsprojekt

2 Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 2 Institut for Naturfagenes Didaktik Baggrund Uddannelsernes funktion Både kvalificering og socialisering Opdragelse til demokrati, bidrag til elevernes personlige udvikling, almen dannelse Er det en parallel opgave eller kan de støde sammen? Tidligere studier Den skjulte læreplan Uddannelsernes betydning for udvikling af elevers/lærlinges/studerendes personlighed Ikke om der skal foregå en socialisering, men hvilken

3 Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 3 Institut for Naturfagenes Didaktik Forslag til et projekt: Hvordan bidrager uddannelserne til den personlige udvikling? Hvilke samfundsmæssige og kulturelle værdier formidler uddannelserne gennem deres opbygning og arbejdsformer? Hvilken personlig udvikling og dannelse understøtter uddannelserne? -Er der forskelle mellem de forskellige ungdomsuddannelser? -Er der forskelle mellem de forskellige dele af uddannelserne (f.eks. mellem forskellige fag eller mellem skole- og praktikdele af uddannelserne)? -Er der forskelle mellem de formelle og uformelle dele af uddannelserne? Hvilken grad af bevidsthed er der om uddannelsernes socialiserende funktion blandt lærere, ledere og elever?


Download ppt "Sted og dato (Indsæt --> Diasnummer) Dias 1 Institut for Naturfagenes Didaktik Skolekultur og personlig udvikling (dannelsesindhold) Forslag til forskningsprojekt."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google