Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani."— Præsentationens transcript:

1 SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani

2 SportHouse De 5 værdier Fællesskab Udvikling Troværdighed Engagement Idræt for alle

3 SportHouse Ved fællesskab forstår vi: At vi gennem samarbejde og kammeratskab omkring klubbens aktiviteter skaber en god atmosfære for alle! Leveregel 1 Vi arrangerer aktiviteter med både sportsligt og socialt indhold. Leveregel 2 Vi formidler kontakt, samarbejder og arrangerer aktiviteter med andre klubber. Leveregel 3 Vi opfordrer til og arrangerer fælles kørsel til og fra aktiviteter uden for klubben. Leveregel 4 Der bliver informeret om kommende aktiviteter synligt (www, skrift, mundtligt) og med god varsel dvs. med minimum 1 måneds varsel.

4 SportHouse Ved udvikling forstår vi: Tiltag der udvikler det sportslige og det sociale, fastholder trænere og medlemmer i klubben, og giver dem, der ønsker at tage ansvar, muligheden. Leveregel 1 Trænere i Mitani skal påbegynde DJUs trænerkursus eller have lignende trænerkurser. Leveregel 2 Der skal udarbejdes en udviklingsplan for alle trænere med opfølgning en gang om året. Leveregel 3 Der udarbejdes graduering minimum 1 gang pr. år. Det er trænerens afgørelse om en kæmper kan komme til graduering. Leveregel 4 Med alle der er gradueret til 3. kyu udarbejdes en sportslig målsætning omkring videreudvikling. Der følges op 1 gang årligt. Leveregel 5 Vi vil udvikle samarbejdet med andre klubber (både ind- og udland).

5 SportHouse Ved troværdighed forstår vi: At vi lever, det vi siger. Leveregel 1 Alle involverede i klubben overholder aftaler. Leveregel 2 Vi opstiller realistiske mål på alle niveauer i klubben. Leveregel 3 Vi giver konstruktiv og relevant feedback på alle niveauer i klubben.

6 SportHouse Ved engagement forstår vi: At alle der tager initiativ og ansvar for klubbens udvikling og trivsel er drivkraften. Leveregel 1 Vi stiller krav om mødepligt og at fravær meldes forud til træneren. Leveregel 2 Vi opfordrer forældre til at vise engagement i deres børns klub. Leveregel 3 Vi forpligter os til efter bedste evne at træne og udvikle medlemmerne i en positiv ånd.

7 SportHouse Ved idræt for alle forstår vi: At alle skal behandles lige på deres eget niveau, både som kæmpere og personligt med plads til individuel hjælp. Vi fokuserer på styrker frem for svagheder. Leveregel 1 Vi har et tæt forældresamarbejde og tager løbende initiativer til at modtage feedback fra forældre og medlemmer på vores træning. Leveregel 2 Vi tager initiativ til, at alle børn og unge får en chance. Vores mål er, at der skal være plads til alle uanset sociale kompetencer og ambitioner.

8 SportHouse Ideer til implementering Hæfte med værdier og leveregler til nuværende og til kommende medlemmer. Hænge værdierne op i klubben (ramme ind – billeder). Hjemmesiden. Fortælle om levereglerne i forbindelse med den daglige træning evt. i forbindelse med juleafslutning/andre arrangementer. Trænerne informerer kæmperne til træning. I forbindelse med årsplaner.


Download ppt "SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google