Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Pokemon Heartgold og Soulsilver. Lavet af Kristian Jacobsen Kasper Lehbert Abildgaard Mads Galsgaard Frederiksen.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Pokemon Heartgold og Soulsilver. Lavet af Kristian Jacobsen Kasper Lehbert Abildgaard Mads Galsgaard Frederiksen."— Præsentationens transcript:

1 Pokemon Heartgold og Soulsilver. Lavet af Kristian Jacobsen Kasper Lehbert Abildgaard Mads Galsgaard Frederiksen

2 Game World Game world Man starter i byen New Bark Town, hvor man får sin første pokemon, som også kaldes for en start. Når man har fået en pokemon, gælder det om at træne sine pokemoner, så man kan klare sig imod de otte gyms(emblemer) og trænere. I hvert pokemon spil er der altid en professor. Der er to regioner - Johto og Kanto, og tre andre Sinnoh, Hoen og den nye region Unova. Men de tre andre regioner kan man ikke komme til, man kan kun komme til Johto og Kanto. Og i hvert spil er der en rival, og hvis du vælger vandstarten, så vælger han græsstarten og det samme med ild starten. Når man har klaret otte sal ledere, skal man til ligaen. De er i level 40-50 første gang, og anden gang er det 50-60-70, og når man har klaret otte sal ledere igen, skal man klare ligaen igen. Så skal man klare Red. Han har pokemoner i level 80. Det højeste level er 100.

3 Game rules Kamp regler: Run: Hvis man kommer i kamp med en vild pokemon i græs eller i en grotte kan man trykke på run (løb) for at komme væk fra kampen men det kan man ikke ved en træner. Bag: Når man kæmper kan man også trykke på bag (taske)og så kan man bruge nogle af de ting som man har samlet eller købt på sit eventyr. Fight: Hvis man gerne vil kæmpe så skal fight (kæmp) og så kan vælge det angreb man vil bruge. Tm´s og Hm´s: Tm er cd angreb som man kan give en pokemon vis man vil og man kan slette dem for andre angreb men Hm angreb kan man ikke slette fordi at de gør specielle ting. Hvordan man styre: op▲ ned▼ højre► og venstre◄ Snak med ting A gå ud af ting B brug tasken X brug ting du har registret Y. Man kan ikke fange andre træneres pokemoner. Ellers er der ikke andet for en at komme i gang

4 Regionerne Johto og Kanto

5 Pokemon starter Chikorita Cyndaquil Totodile

6 Drage typen Drage typen er meget sjælden og her er der en drage fra hvert pokemon spil Kyurem Garchomp FlygonDragonite

7 Legendariske pokemon i heartgold og soulsilver. Celebi Ho-Oh Lugia

8 Rayquaza Groudon Kyogre Pokemon Emeralds legendariske

9 Deoxys Jirachi


Download ppt "Pokemon Heartgold og Soulsilver. Lavet af Kristian Jacobsen Kasper Lehbert Abildgaard Mads Galsgaard Frederiksen."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google