Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Vision – foreslag Mulighed 1 –Sundhed for alle i Åle-Hjortsvang-Hammer – vi skaber det sammen! Mulighed 2 –Sundhed for alle – sammen!

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Vision – foreslag Mulighed 1 –Sundhed for alle i Åle-Hjortsvang-Hammer – vi skaber det sammen! Mulighed 2 –Sundhed for alle – sammen!"— Præsentationens transcript:

1 Vision – foreslag Mulighed 1 –Sundhed for alle i Åle-Hjortsvang-Hammer – vi skaber det sammen! Mulighed 2 –Sundhed for alle – sammen!

2 Fællesskabsagent En fællesskabsagent har fx: –En passion/drøm for lokalområdet –Lyst til at bidrage til fællesskabet og til at få andre med –Ressourcer – forstået meget bredt – og vil gerne dele ud af dem –Mod –Stolthed

3 Næste skridt 1.Telefonisk kontakt til foreninger i Åle- Hjortsvang-Hammer (gatekeepere) for at fortælle om projektet og invitere til dialog. Inden den 11. april 2014 2.Møde med gatekeepere om muligheder for samskabelse og potentielle fællesskabsagenter. Den 22. april 2014 3.Evt. fællesspisning (1. onsdag i maj) Præsentation/udvikling af idéer fra mødet den 22. april 4.Identifikation af fællesskabsagenter. Inden 1. september 2014 Til de ovenstående aktiviteter hører naturligvis supplerende dialoger, opsøgende arbejde, relations- opbygning mv.


Download ppt "Vision – foreslag Mulighed 1 –Sundhed for alle i Åle-Hjortsvang-Hammer – vi skaber det sammen! Mulighed 2 –Sundhed for alle – sammen!"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google